4 Σεπτεμβρίου 2010

00:39
ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

3/9/2010

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Όπως καταλαβαίνετε έφτασε η περίοδο των σωματειακών εκλογών άρα και η περίοδος της λασπολογίας προς όλους και για όλα.

Παρ’ όλο που οι λασπολογίες είναι ανώνυμες, οφείλω να ενημερώσω τους συναδέλφους ότι ουδέποτε είχα, έχω, και πρόκειται να αποκτήσω σχέσεις ή επαφές με οποιοδήποτε διευθυντικό στέλεχος, άρα κατά συνέπεια ούτε και με τον συγκεκριμένο κύριο που μου καταμαρτυρούν, που σκοπό θα είχαν την απεμπολή εργασιακών κεκτημένων και δικαιωμάτων.

Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι περιφέρονται στα γραφεία κάθε μέρα και όλη μέρα για δημόσιες σχέσεις, φροντίζοντας έτσι για την επανεκλογή τους, με οποιοδήποτε τρόπο και τίμημα.
Στο σημείο που έχουμε φτάσει συνάδελφοι, δεν μας σώζουν ούτε οι δημόσιες σχέσεις, ούτε προσωπικές επιλογές και επιδιώξεις.
Πρέπει όλα τα συγκοινωνιακά μέσα μαζί, να αγωνιστούμε σθεναρά για τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών και την διαφύλαξη, των όποιων κεκτημένων μας έχουν απομείνει. Ας μην έχουμε αυταπάτες ότι εμείς θα γλυτώσουμε από τον ευρύτερο κρατικό σχεδιασμό, για τις συγκοινωνίες.

Και οφείλω να αναγνωρίσω μόνο, τις προσπάθειες του τωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου για την καλύτερη τύχη του Η.Λ.Π.Α.Π. παρόλο που κάποιοι θα δυσαρεστηθούν με αυτή την τοποθέτηση μου. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να γράφεται .

Όποιος έχει να καταμαρτυρήσει οτιδήποτε εναντίον μου, τον προκαλώ να το κάνει επώνυμα και δημόσια .
Η ευκαιρία τους δίνεται καθημερινά και ειδικότερα στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που σύντομα θα γίνει. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
Α.Μ. 9262

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.