6 Αυγούστου 2010

00:03
2
ΜΕΤΡΟ 1ο.
Οι υπάλληλοι θα καταβάλλουν ενα ποσοστό εκ του εναπομείναντος μετά τις περικοπές μισθού τους, ως εισιτήριο για την είσοδό τους στον Οργανισμό (κάτι αντίστοιχο με τις εισόδους των κέντρων). Το ποσοστό αυτό για λόγους <δικαιοσύνης> θα ειναι κλιμακωτό και θα ξεκινάει από 5% έως 15% ανάλογα με το ύψος του μισθού.(κάτι σάν το ΛΑΦΚΑ άς πούμε).
ΜΕΤΡΟ 2ο.
ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ-ΣΩΜΑΤΑ ΨΥΧΡΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ
. Οποιος υπάλληλος θέλει να ανάβει το φώς ή τα κλιματιστικά θα επιβαρύνεται με φόρο ηλεκτρικής κατανάλωσης, που θα μετριέται με ειδικό μηχανάκι που θα τοποθετείται στο χέρι. Κάθε τσάφ και ευρώ. Η παρακράτηση θα γίνεται από τα αντί-δωρα πάσχα και χριστουγέννων....
ΜΕΤΡΟ 3ο.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΣΑΝΣΕΡ
για περαιτέρω περιορισμό ΄κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Εν ανάγκη για όσους δέν μπορούν να χρησιμοποιούν τη σκάλα για διάφορους λόγους, υπάρχει και η λύση καλάθι ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.
ΜΕΤΡΟ 4ο.
Οι οδηγοί την ώρα του διαλλείμματος δέν θα κάθονται να καπνίζουν, αλλά θα καθαρίζουν το οχημα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται εργολάβος καθαρισμού(μεγάλη οικονομία θα γίνεται από κεί....) Το ίδιο θα κάνουν και οι τεχνίτες στο διάλειμμά τους. Το διοικητικό προσωπικό πρίν σχολάσει κανα τέταρτο, ρίχνει ενα σφουγγάρισμα, ενα ξεσκόνισμα και καθε 15 μέρες μια γενική παραθύρων και διαδρόμων .Ξέρετε τι οικονομία θα υπάρχει αφού δέν θα μπαίνει το συνεργείο καθαρισμού ούτε στα γραφεία? (με τον εργολάβο καθαρισμού δέν ξέρω πως θα ξεμπλέξουν που θα διαμαρτυρηθεί για αθέμιτο ανταγωνισμό....)
ΜΕΤΡΟ 5ο.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
δυο φορές το χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα θα καταβάλλουν στην επιχείρηση εκτακτο ειδικό φόρο εορταστικής περιόδου, που θα ποικίλει ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας του κάθε υπαλλήλου. Γιατί αφού και τα μέλη της οικογένειας ζούν από τον μισθό που πηγαίνει στο σπίτι από την επιχείρηση ,πρέπει να συμβάλλουν και αυτά.
ΜΕΤΡΟ 6ο.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
δέν παίρνουν καλοκαιρινή άδεια, και έτσι θα ισοφαρίζουν τη χασούρα από όλες τις παραπάνω υπέρ ελλειμμάτων εισφορές , έκτακτες και τακτικές διότι δέν θα χαλάσουν καθόλου λεφτά για διακοπές (έξοδα κίνησης, διαμονής, φαγητά, διασκέδαση, ομπρέλλες, ξαπλώστρες, φραπέδες, φρεντουτσίνους, καπουτσίνους, γρανίτες, κόκα-κόλες, παγωτά κλπ)
ΜΕΤΡΟ 7ο.
Οι βάρδυες του προσωπικού γίνονται δύο από τρείς (1 εργαζόμενος ανά 12 ώρες) και μπαίνουν
στη λοταρία. Ετσι εξοικονομείται μεγάλος αριθμός προσωπικού που ασχολείται με αυτές, και επι πλέον κανένας δέν γκρινιάζει για αδικίες και μεροληπτική μεταχείριση. Ο αριθμός του προσωπικού που εξοικονομείται εκπαιδεύεται σε ταχύρυθμα τμήματα ράμπο κατά της φοροδιαφυγής και τα ποσά που εντοπίζει από φοροδιαφυγή μπαίνουν και αυτά στο ταμείο για την καταπολέμηση των ελλειμμάτων. Ειδικά εάν εντοπίσουν γιατρούς του Κολωνακίου, επιβραβεύονται με απαλλαγή από τον ειδικό φόρο εορταστικής περιόδου χριστουγέννων και πάσχα...
ΜΕΤΡΟ 8ο.
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
. Το προσωπικό που αναλαμβάνει βάρδυα τις πολύ πρωϊνές πρώτες ώρες κοιμάται στην επιχείρηση σε ραντζάκι που φέρνει από το σπίτι του. Ραντζάκι και ύπνος στο χώρο εργασίας προβλέπεται και για όσους σχολάνε πολύ αργά και δέν έχουν τρόπο επιστροφής στο σπίτι τους.
ΜΕΤΡΟ 9ο.
Παραμένουν ως έχουν, οι αμοιβές των προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων, των συμβούλων τους, των διευθυντών και λοιπών αξιωματούχων, ως κίνητρο για την ευγενή άμιλλα που πρέπει να υπάρχει, ούτως ώστε ολοι μιά μέρα να μπορούν να διεκδικήσουν ανώτερη θέση, μετά των σχετικών αμοιβών, σύμφωνα με την αξιοκρατική κρίση των υπηρεσιακών συμβουλίων.
ΜΕΤΡΟ 10ο
και τελευταίο αλλά το σημαντικότερο. ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!!!
Υ.Γ. Κύριε Ρέππα μην ξανακλάψετε και μην ξαναστενοχωρηθείτε τηλεοπτικά. Mας <ραγίζετε> την καρδιά... και θα κάνετε και ρυτίδες...

Τα εκ προμελέτης αδικήματα δέν αντιμετωπίζονται με επιείκια ,με ψευτοελαφρυντικά , με μετάθεση ευθυνών και πολύ περισσότερο με μπούργκα την τρόϊκα...(τη συνέντευξη Σαχινίδη στις 3.5.2010 στην ΝΕΤ που δηλώνει ότι το ΔΝΤ ήταν επιλογή της κυβέρνησης από τις 5 Οκτώβρη 2010 δεν τη γνωρίζετε?).
Θα μου πείτε τώρα ποιός την είδε, ποιός τη θυμάται.
Κι αν ακόμα ειναι έτσι , οσο περνάει ο καιρός ολο και πιο πολλοί άνθρωποι που κατά τρόπο πραξικοπηματικό λεηλατήσατε το εισόδημα και τα δικαιώματα τους για να σώσετε τον συσσωρευμένο πλούτο του κεφαλαίου, τους μεγαλομετόχους τραπεζών και χρηματιστηριακών ομίλων, καταλαβαίνουν οτι σκηνοθετήσατε σαν κυβέρνηση ολο αυτό το τρομοκρατικό σήριαλ του τιτανικού και της πτώχευσης για να δικαιολογήσετε τα ψέμματα που είπατε προεκλογικά για να μάς υποδουλώσετε και να μάς γυρίσετε στον μεσαίωνα.

Αυτό το συμβόλαιο μόνο μια κυβέρνηση μη κατ ονομα ΔΕΞΙΑ θα μπορούσε να το αναλάβει . Αλλά επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα και κανένας δεν ξεφεύγει από τον αλάθητο νόμο <ο,τι σπέρνεις θερίζεις>.... καλύτερα να κρατάτε μικρά καλάθια.... και να μην εκτοξεύετε απειλές του τύπου <ή δεχόσαστε περικοπές, μετατάξεις ή κλείνουμε> γιατί δικαιώνετε την εποχή Μητσοτάκη που τις ίδιες απειλές εκτόξευαν....

2 σχόλια:

  1. Ξερουν αυτοι τι θα κανουν, δε χρειαζεται να τους δινουμε και ιδεες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Αγγελε. Αυτοί σίγουρα ξέρουν. Οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει ακριβώς ?? και τι κάνουν εάν το έχουν καταλάβει? Περιμένουν να τους βάλουν τη μπάλλα και στο άλλο πόδι? Πάντως δεν τόχα σκεφτεί οτι μπορεί να αντιγράψουν τις ιδέες μου!!!! Λές νάχω πιθανότητες να με προσλάβει η τροϊκα για σύμβουλο επί των εξυγιάνσεων??? ΜΠΛΑΚ αλλά ΟΧΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΓΓΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.