29 Ιουλίου 2010

10:44
1
Μεταξύ άλλων σε άρθρο της 'Εθνος on line...............

Εξάλλου το σχέδιο για την αναδιοργάνωση των ΔΕΚΟ του υπουργείου Υποδομών περιλαμβάνει τη δημιουργία, μέσω συγχωνεύσεων, δύο φορέων στον κλάδο των συγκοινωνιών. Ενός σταθερής τροχιάς που θα περιλαμβάνει τους ΗΣΑΠ (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος), το τραμ και το μετρό και ενός άλλου με τους ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) και την ΕΘΕΛ (αστικά λεωφορεία). Επίσης προβλέπονται αλλαγές στα δρομολόγια και μετατάξεις προσωπικού.

Στόχος, όπως έλεγε αμέσως μετά τη συνάντηση στέλεχος του υπουργείου Υποδομών, είναι ο εξορθολογισμός των δαπανών. Κι αυτό καθώς τα ελλείμματα των συγκοινωνιακών φορέων (που επιβαρύνουν το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος) υπερβαίνουν τα 2,5 δισ. ευρώ. Πρόσθεσε πως με τις συγχωνεύσεις, που μεταξύ άλλων θα στοχεύουν σε συνέργειες και την τροφοδότηση των γραμμών του μετρό βάσει επιχειρησιακών και κοινωνικών αναγκών, δεν θα υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων, αλλά μετατάξεις προσωπικού.

Πηγή

Σχόλιο:
Μας έχεται ζαλίσει τον έρωτα, κάντε το να τελειώνουμε.

1 σχόλια:

  1. Η Μητσοτάκειος πολιτική σε πράσινο φόντο, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!! Εάν δέν εκδιωχθουν οι κατακτητές και όσοι τους έφεραν η χώρα θα γίνει δέκα πολυεθνικές που θα πουλάνε από καρφίτσα μέχρι ελικόπτερο, u.s.a style . Ολοι οι μικροί θα εξοντωθούν και οι ισχυροί όμιλοι θα ξεκοκαλίζουν τις επιδοτήσεις και τα πακέττα της λεγόμενης επιχειρηματικότητας. Η απελευθέρωση των αγορών, ειναι τα δεσμά των ανθρώπων. Ο ανταγωνισμός δέν ειναι τίποτα άλλο από το πατάω επί των πτωμάτων των πιο αδυνάμων. Στήνεται κοινωνία κατά τα πρότυπα των νόμων της ζούγκλας . Ως φαίνεται πρέπει να αναθεωρηθεί η άποψη ότι ο άνθρωπος ειναι το πιο εξελιγμένο όν της δημιουργίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.