22 Ιουνίου 2010

19:16
9
Απάντηση στην ανακοίνωση της πλειοψηφίας του σωματίου
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ


Αγαπητοί συνάδελφοι διαβάζοντας την ανακοίνωση σας ειλικρινά τρόμαξα, για το ότι προσπαθείτε να σπρώξετε το προσωπικό στον γκρεμό!!! και να λάβει ολόκληρη η κυβέρνηση, το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι συμφωνούν με τα μέτρα τα οποία παίρνει.

Θέλω να πιστέψω ότι κάνατε λάθος.

Αλλά εσείς ειδικά, οι δυο παρατάξεις ( γερόλυκοι) πολύ καλά κάνατε και δεν συμφωνήσατε να γίνουν τώρα οι εκλογές, όμως δεν σας βγήκαν τα κουκιά.

Τώρα όμως τι γίνετε ;

Η ΠΑΣΚΕ κατεβάζει τους δικούς τις υποψηφίους, γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι εκλογές θα γίνουν και άρα λοιπόν, τα κουκιά δείχνουν ότι θα βγουν οι δικοί της υποψήφιοι, έστω και με μόνο τους δικούς τους ψήφους.

Και άρα λοιπόν η Κυβέρνηση θα λάβει το μήνυμα!!

Ντροπή σας λοιπόν εργατοπατέρες δεξιοί και αριστεροί γιαυτό λοιπόν οι εργαζόμενοι βούλιαξαν και βουλιάζουν στα σ###τά γιατί πάντα θα βρεθούν κάποιοι να τους πουλήσουν.


ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ.

ΑΜ 8408

9 σχόλια:

  1. Από εδώ και στο εξής... μην ακούσω για δήθεν νέους που απαξιώνουν το πολιτικό και γενικότερο σύστημα...Δεν θέλετε να τους ακούσετε και δεν τους ακούτε.... Η πιθανότητα της ενδεχόμενης ήττας, σας κάνει να φοβάστε. Οι περισσότεροι νέοι δεν ξέρουν και δεν πρέπει να ξέρουν τι αντιπροσωπεύεται. Το είπα, το λέω και θα το ξανά πω.... Δώστε τον λόγο στους νέους ανθρώπους που δικαιωματικά τους ανήκει το μέλλον, Το μέλλον που τους αφήνουμε εμείς και είναι τόσο Δυσοίωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρόβληψη αποτελεσμάτων: βλαχοεφοπλιστικά ονόματα. το σύστημα καλά το κρατάνε.ξύπνα ταλαίπωρε εργαζόμενε, οι τύχες σου είναι στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πασκε θα έρθει πρώτη αφού δεν υπαρχει δευτερος. αλλα και ο δεύτερος που υπαρχει εδω ειναι για να ξεκαθαρισει προσωπικούς λογαριασμούς με τον πρωτο. εμεις τι οφελος θα εχουμε απο αυτες τις αναμετρησεις τιποτα αντι αν ειμαστε στο δρομο που μας κοψανετο μισθο τρεχουμε ναψηφισουμε? ε οχι δεν παω και δεν θα πανε πολλοι. κ. παπαθαναΣΊΟΥ Κώστα τι ζορι τραβάς? οτι θα σε κρινει η πασκε στα πυσ και δυσ και οχι η δακε αμα εισαι αξιος τι φοβασαι. νακανεις ενσταση αμα δε γινεις προισταμενος μεσταμπα πασκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση "υποκύπτοντας" στον λεγόμενο "κατακτητή" ουδείς ποτέ τα φανταζόταν και ουδείς μπορεί να τα δεχτεί και να πιστέψει πως συμβαίνουν στη χώρα μας τέτοια παρανοϊκά. Όλοι θέλαμε να γίνει ένα νοικοκύρεμα στον τόπο μας, αλλά αυτό που γίνεται (συνοδευόμενο δε και από μια τραγική ανασφάλεια σε όλα τα επίπεδα για το μέλλον, που είναι και το χειρότερο)κανείς δεν το περίμενε, γιατί απέχει μακράν του νοικοκυρέματος, αφού γίναμε αλλοδαποί Ελληνικής καταγωγής ή ακόμα χειρότερα "εξόριστοι στην πατρίδα μας".
    Τώρα οι εκλογές για τα ΔΥΣ-ΠΥΣ τι σχέση μπορούν να έχουν με τα όσα τρελά συμβαίνουν, ή μήπως αν γίνουν το φθινόπωρο, τα μέτρα θα έχουν εξαφανισθεί?
    Με την βασικότατη προϋπόθεση ότι το κύριο μέλημά μας είναι η εξασφάλιση της εργασίας μας σε συνδυασμό με την επανακατάκτηση των "πετσοκομμένων" δικαιωμάτων μας, θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί αν δεν συμβεί το αυτονόητο θα μπορούμε να λέμε στον κάθε αφελή υποψήφιο: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ? αλλά και θα δικαιώσουμε την πτώση κάθε ηθικής, θεσμικής αξίας και δεοντολογίας που έλαβε χώρα στο πρόσφατο παρελθόν. Η αποχή από αυτές τις εκλογές δεν λύνει τα προβλήματα. Μακάρι να τα έλυνε. Όσο και αν οι εργαζόμενοι στην πλειοψηφία τους χαι...κανε για το ποιοι τελικά θα έχουν θέση, αφού εκείνο που τους νοιάζει (δικαίως) είναι η προσπάθεια επιβίωσης τους χαλεπούς αυτούς καιρούς, εν τούτοις αποχή-απαξίωση όχι απαραίτητα των ψηφοφόρων αλλά των υποψηφίων (ΔΑΚΕ-ΔΑΣ)δεν παύει να είναι μια ακόμα άμεση ή έμμεση αποδοχή της ηθικής παλινδρόμησης που όλοι βιώνουμε.
    Δικαιολογίες που προβάλλονται από την ΔΑΚΕ-ΔΑΣ φορώντας το φόρεμα της ένωσης για να γίνουν οι εκλογές το φθινόπωρο, είναι σαθρές, αίολες και δεν πείθουν. Το ότι θέλουν να τις συνδέσουν με τις σωματειακές (αυτό μάλιστα)που είναι το φθινόπωρο (για φαντάσου)για να κρατάνε τους "βολεβοτοποθετημένους" εργαζόμενους δεξιά και αριστερά (σχήμα λόγου είναι) για εξαγορά ψήφου "κύκλου εμπιστοσύνης" σε ομηρία, μάλλον είναι κάτι που αρέσει εκατέρωθεν.
    Πάντως δεν είναι για λύπηση..ολόκληροι άντρες..φοβητσιάρηδες, που έναντι πινακίου φακής οι περισσότεροι δεν τρέπονται που συντηρούν ένα αρρωστημένο σύστημα και μετά βρίζουν ή για ξεκάρφωμα ή για εκτόνωση ή από τύψεις.
    Σίγουρα τα ΔΥΣ-ΠΥΣ δεν είναι το κυρίαρχο των καιρών. Όμως δεν παύει να είναι μια διαδικασία που δεν γίνεται να αποφύγεις, ελπίζοντας πως τούτη η Διοίκηση δεν θα μπει στο ...κί κανενός άχρηστου και θα κοιτάξει οργανισμό και εργαζόμενους πακέτο, προς εξασφάλιση εργασίας. Άντε πας και δούμε κανά καλό να γίνεται γιατί από το κακό στο χειρότερο πάμε.
    ευχαριστώ για την υπομονή σας. "ΚΕΝΤΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήδη έχουμε χάσει πάνω από μια ολόκληρη θητεία προϊσταμένων και ήδη οι προϊστάμενοι έχουν κερδίσει δύο θητείες (ούτε στο όνειρό τους τέτοια ...φαρδία)με αντίστοιχα οικονομικά οφέλη που μερικοί απ' αυτούς ίσως να μην τα "έβλεπαν" και άλλοι να μην τα "ξανάβλεπαν". Έπρεπε αυτές οι κρίσεις να είναι οι επόμενες, αλλά "βολεύτηκε" η κατάσταση επί εποχής Τσιάντου και σια. Αναθέσεις επί αναθέσεων κατ' επανάληψη με την προτροπή της ΔΑΚΕ ολόκληρης, την μουγκή συναίνεση της Κωστοπάσκε και τις αβάντες της Μπαμποδας, πλην εσωτερικής που φώναζε για σειρά "παρανομοτυπιών" και όλο το "σύστημα" την είχε βάλει στην γωνία γιατί χάλαγε το βαρύγδουπο οικοδόμημα ανίερων προσωποσυμμαχιών. Σήμερα ελάχιστοι δύνανται να μιλάνε και βέβαια όχι αυτοί που μιλάνε. Οι ίδιες οι Διοικήσεις που "παραχώρησαν" την διοίκηση σε μερικούς από τους προαναφερθέντες για εικονική εργασιακή ειρήνη και για να κάνουν την δουλειά τους με την ησυχία τους, με την "σιωπή" Διευθυντών ή την συναίνεσή τους που εξασφάλιζαν τοιουτοτρόπως την θέση τους (αμφισβητώντας έτσι οι ίδιοι την αξία τους αλλιώς γιατί?) κατάντησαν τον κανονισμό λειτουργίας του προσωπικού κουρελόχαρτο (άρθρο 15). Και γεννάται το ερώτημα: το προβάδισμα που έχουν οι "ανατιθέμενοι" (που είναι κάμποσοι) έναντι των υπολοίπων, α ληφθεί υπ' όψιν στις κρίσεις? Δεν θα έπρεπε για λίγο καιρό μέχρι τις νόμιμες προαγωγές: α)να γίνει άρση της ανάθεσης ώστε να ψιλοξεχαστεί το προβάδισμα και να συγκριθούν μεταξύ τους με ίσους όρους με τους υπόλοιπους υποψήφιους? (ή μήπως θυμώσουν και δεν αποδίδουν?) β)στο βιογραφικό τους να συμπεριλαμβάνεται-και αν όχι, να ερωτηθούν από τα ΔΥΣ-ΠΥΣ αν η θέση που κατέχουν την πήραν μέσα από διαδικασίες "ευγενούς άμιλλας" ή από εξαιρετική υπηρεσιακή ανάγκη (όλοι εδώ εμπίπτουν)ή με ανάθεση (ρουσφέτι εξυπηρέτησης διαφόρων σκοπών και στόχων) και αν συμβαίνει το τελευταίο να μην ληφθεί υπ' όψιν η θέση τους, αυτή την κακή περίοδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το συστημα καταφερε παντως να μιλαμε για τα πυσ και δυσ αντι και να μην ασχολιούμαστε που μας κόψανε τους μισθούς. και λες και δεν ξερουμε τι γινεται και για πιους ειναι αυτες οι προαγωγες. ολοι οι χισ μαστερ βοισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συζήτηση για τα ΔΥΣ-ΠΥΣ είναι "ανάλαφρη", και γι' αυτό και περισσότερο περνάμε την ώρα μας. Για τους μισθούς που μας κόψανε αλλίμονο αν καθόμαστε να ασχοληθούμε μέσα από κείμενα και αναλλύσεις. Όταν σημάνει η ώρα πραγματικού ξεσηκωμού τότε το κεφάλι μας θα έχει ξαναγίνει οβάλ από τετράγωνο που είναι τώρα και θα διαβάζουμε blogger τόσο όσο χρειάζεται μόνο για "ραντεβού"... "ΚΕΝΤΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Re file anwnyme 23/6 3:39 mipws mperdeueis tous PAPATHANASIOU? Giati aytos pou estile to e-mail einai enas ekseretos sunadelfos ODHGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.