17 Ιουνίου 2010

00:47
2
Ε. ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Για την τήρηση ικανοποιητικής θερμοκρασίας εντός των μεταφορικών μέσων που διαθέτουν κλιματισμό πρέπει να υπάρχει η μέριμνα, για μεν τη θερινή περίοδο η ψύξη να ενεργοποιείται όταν η εσωτερική θερμοκρασία φθάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου για δε τη χειμερινή, η θέρμανση να ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 15 βαθμούς Κελσίου.

2 σχόλια:

  1. Αγγελε ειχε βγει καποτε και ανακοινωση απο διευθυντη κινησης για ολα αυτα που αναφερεις και μολις εμαθε οτι η σειρα 6000 με γεματο κοσμο το τρολλευ ΔΕΝ προκειται ποτε να πεσει η εσωτερικη θεσμοκρασια κατω απο 30 βαθμους - την εκανε << γαργαρα >>. Χωρια οτι τα ηλεκτρονικα της σειρας 6000 μπλοκαρουν συνεχως απο τις υψηλες θερμοκρασιες - οι τελειοφοιτοι τεχνικοι του ΧΑΡΒΑΡΝΤ που διαθετει ο ΗΛΠΑΠ - σκεφτεικαν οτι ηταν προτιμοτερο να κοψουν το κρυο αερα που πηγαινει στο οδηγο και να τροφοδοτησουν τα ηλεκτρονικα κυκλωματα !!!!!! Να δω αμα λιποθυμησει κανενας οδηγος απο τις αφορητες θερμοκρασιες που επικρατουν στην καμπινα του οδηγου της σειρας 6000 τι μ@@@@κιες θα βγουν και θα πουν στον κοσμο ολοι αυτοι που καθονται στα γραφεια τους με το A/C στο φουλ και κατεβαζουν φαεινες ιδεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epidi to thema einai poli sovaro kai an pathei tipota o odigos en kinisi tha parei mazi toy kai allous... me oti synepagete ayto, parakalw therma tin texniki na merimnisi etsi wste na elaxistipoih8oyn ta provlimata toy A.C. Kai na dinei ta trolley poy exoyn provlima kai den mporoyn na ftiaxtoun etsi wste na mhn dromologounte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.