6 Ιουνίου 2010

12:31
2
  • Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας συνεχιζόμενης επίθεσης κατά των αστικών συγκοινωνιών όπου διάφοροι δημοσιογράφοι με βαρύγδουπους τίτλους προσπαθούν να απαξιώσουν τα ΜΜΜ . Κανείς από αυτούς δεν έκανε τον κόπο να κάνει μια σοβαρή και σε βάθος ανάλυση και να αποδείξει γιατί βρέθηκαν σε αυτό το χάλι τα ΜΜΜ. Αυτή την έρευνα την ανέλαβαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ ( μόνο όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον της εργασίας τους ) οι όποιοι θυσιάζοντας από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο τους και ενάντια στα εμπόδια όπου ορισμένοι ηθελημένα προβάλουν ( αναφορές - απειλές κ.τ.λ.) προσπαθούμε με στοιχεία να αποδείξουμε το συνεχιζόμενο << έγκλημα >> που διαπράττεται στα ΜΜΜ .
  • Τον τελευταίο διάστημα έγινε πολύς λόγος για την αντισταθμιστική καταβολή ( επιδότηση εισιτήριου ) που δίνει το δημόσιο στα ΜΜΜ. Ορίστε τι ισχύει για το 2010:
  • Δηλαδή από τα 646.032.730 ευρώ που πρέπει να πληρώσει το κράτος ,έδωσε μόνο τα 145.000.000 ευρώ !!! Τα υπόλοιπα υποχρεώνει τον ΟΑΣΑ να παίρνει δάνεια για να καλύψει την αδυναμία του Κράτους να πληρώσει . Για δείτε τι αποτέλεσμα έχει επιφέρει :
  • Αλλά για να καταλάβετε τι έγκλημα έχει διαπραχθεί όλα αυτά τα χρόνια διαβάστε καλύτερα το σπουδαίο άρθρο του ΕΑΣΙΤΗ
  • Tα επίσημα οικονομικά στοιχεία του ΟΑΣΑ μέχρι και το 2009 είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ
  • Και το ερώτημα που θέτω εγώ είναι το εξής : Καλά έκαναν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και με αυτό τον τρόπο δεν πλήρωναν αυτά που έπρεπε και έκαναν τσάμπα κοινωνική πολίτικη εις βάρος των ΜΜΜ . Οι συνδικαλιστές μας οι οποίοι μετέχουν στα Δ.Σ. και τα ήξεραν όλα αυτά γιατί κανένας από αυτούς δεν σήκωσε το ανάστημα του και να πει έστω μια λέξη για όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται ακόμα μέχρι σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!! Ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος .

2 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα που αναδεικνύεις αγαπητέ Καλαματιανέ, έχει αναδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν και σε ανακοινώσεις και σε υπομνήματα προς τους αρμοδίους καί στο Δ.Σ. του Οργανισμού έχει γίνει θέμα, αλλά και στις διαπραγματεύσεις των συμβάσεων οταν οι διοικήσεις οχυρωνόντουσαν πίσω από τα δηθεν ελλείμματα για να μην δίνουν αυξήσεις. Το θέμα επίσης έχει αναδειχθεί σε συνεντεύξεις τύπου κατά καιρούς σε περιόδους κινητοποιήσεων Αλλά με τα χρόνια τα συσσωρευμένα προβλήματα και κυρίως της σκληρής καθημερινότητας αδυνατίζουν την μνήμη. Με τον νόμο 2669/98 προβλήθηκε ως επιχείρημα για την επιβολή των περικοπών οτι το κράτος θα αναλάβει τα ελλείμματα δηλαδή θα πληρώσει τις υποχρεωσεις του που δημιούργησε όλα τα προηγούμενα χρόνια με το να βάζει τους οργανισμούς να δανείζονται. Φυσικά και δέν έγινε. Καί σήμερα έχει αρχίσει μια νέα καμπάνια δυσφήμισης των εργαζομένων και των οργανισμών αυτών για να προετοιμαστεί το έδαφος. Για να μην περάσουν αυτά εκτός από κινητοποιήσεις που πρέπει να οργανωθούν θα πρέπει έστω και τώρα να ξεκινήσει από το σύνολο της συνδικαλιστικής ηγεσίας των συγκοινωνιών μεγάλη καμπάνια στην κοινωνία, για το τί ειναι στην πραγματικότητα αυτά τα περιβόητα ελλείμματα ωστε να μην βρίσκει έδαφος η προπαγάνδα και να μην στρέφεται η κοινωνία εναντίον των εργαζόμενων. Γιατί σε τελευταία ανάλυση και η ίδια θα ειναι θύμα, αφού οποιαδήποτε αλλαγή στο καθεστώς του αποκλειστικά δημόσιου χαρακτήρα των συγκοινωνιών θα σημάνει αυτόματα και την κατακόρυφη αύξηση του κομίστρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους μη προνομιούχους που ειναι οι κατεξοχήν χρήστες των Α/Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.