6 Ιουνίου 2010

17:03
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας συνεχιζόμενης επίθεσης κατά των αστικών συγκοινωνιών όπου διάφοροι δημοσιογράφοι με βαρύγδουπους τίτλους προσπαθούν να απαξιώσουν τα ΜΜΜ . Κανείς από αυτούς δεν έκανε τον κόπο να κάνει μια σοβαρή και σε βάθος ανάλυση και να αποδείξει γιατί βρέθηκαν σε αυτό το χάλι τα ΜΜΜ. Αυτή την έρευνα την ανέλαβαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ ( μόνο όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον της εργασίας τους ) οι όποιοι θυσιάζοντας από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο τους και ενάντια στα εμπόδια όπου ορισμένοι ηθελημένα προβάλουν ( αναφορές - απειλές κ.τ.λ.) προσπαθούμε με στοιχεία να αποδείξουμε το συνεχιζόμενο << έγκλημα >> που διαπράττεται στα ΜΜΜ .
Τον τελευταίο διάστημα έγινε πολύς λόγος για την αντισταθμιστική καταβολή ( επιδότηση εισιτήριου ) που δίνει το δημόσιο στα ΜΜΜ. Ορίστε τι ισχύει για το 2010:
Δηλαδή από τα 646.032.730 ευρώ που πρέπει να πληρώσει το κράτος ,έδωσε μόνο τα 145.000.000 ευρώ !!! Τα υπόλοιπα υποχρεώνει τον ΟΑΣΑ να παίρνει δάνεια για να καλύψει την αδυναμία του Κράτους να πληρώσει . Για δείτε τι αποτέλεσμα έχει επιφέρει :
Αλλά για να καταλάβετε τι έγκλημα έχει διαπραχθεί όλα αυτά τα χρόνια διαβάστε καλύτερα το σπουδαίο άρθρο του ΕΑΣΙΤΗ
Tα επίσημα οικονομικά στοιχεία του ΟΑΣΑ μέχρι και το 2009 είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ
Και το ερώτημα που θέτω εγώ είναι το εξής : Καλά έκαναν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και με αυτό τον τρόπο δεν πλήρωναν αυτά που έπρεπε και έκαναν τσάμπα κοινωνική πολίτικη εις βάρος των ΜΜΜ . Οι συνδικαλιστές μας οι οποίοι μετέχουν στα Δ.Σ. και τα ήξεραν όλα αυτά γιατί κανένας από αυτούς δεν σήκωσε το ανάστημα του και να πει έστω μια λέξη για όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται ακόμα μέχρι σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!! Ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.