13 Φεβρουαρίου 2010

20:32
7
Αυτό είναι το Δεύτερο Προσχέδιο της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , και είναι αυτό που όλα τα Σωματεία μαζί καθίσαν να συζητήσουν .
Η διαφορά με το πρώτο προσχέδιο που έφτιαξαν ,είναι ότι ΥΠΟΛΕΊΠΕΤΑΙ κατά 6 ΆΡΘΡΑ απο τα θεσμικά και 1 ΆΡΘΡΟ από τα οικονομικά αιτήματα.
( για ευνόητους λόγους δεν τα εμφανίζουμε ολόκληρα.....)









7 σχόλια:

  1. θα ηθελα πολυ να διαβασω ολη τη συλλογικη,αλλα καλα κανετε και δεν την βγαζετε ολη.Μπραβο και απο εμενα.Πειτε μας πως μπορουμε να σας βοηθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΑΜΕ Ή ΘΕΣΜΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΣΒΗΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΕΔΩ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ <> ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.............. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι το δεύτερο προσχέδιο αυτό που παρουσιάζετε. Μάθετε πως είναι υποτίθεται το καθαρογραμμένο που ανέλαβε να γράψει η ΕΝΩΣΗ (Σταθόπουλος) από το πρώτο και τελικό σχέδιο που όλα τα σωματεία ομόφωνα είχαν αποφασίσει στην πρώτη συνάντηση. Δηλαδή με το καλημέρα και μαϊμουδιά, δεν βάζουν μυαλό αυτοί με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΘΕ ΠΩς ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
    Η ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΔΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    ΚΑΚΟΥΡΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΥ.....
    ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε ανώνυμε με σχόλιο: ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ κλπ. Μάλον είναι για την γενική δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο μπλοκ, αλλά και για την δημοσιοποίηση του προσχεδίου της ΣΣΕ, αφού πριν καλά καλά δεν πρόλαβαν να την διαβάσουν οι καρεκλοκένταυροι...την έχουμε και εμείς.
    Υ.Γ. Μπράβο και από εμένα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.