12 Δεκεμβρίου 2009

22:44
Οι εποχές που έφευγες απ το σπίτι με κέφι και όρεξη να πας για δουλειά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
Και δεν είναι τα χρόνια που περάσαν ούτε η όρεξη που δεν υπάρχει
Είναι οι συνθήκες που μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο δύσκολες και σε αρκετές περιπτώσεις σκέφτεσαι αν θα ξαναγυρίσεις σπίτι σου.
Η ικανότητα πλέων δεν είναι το μόνο προσόν που χρειάζεται κάποιος για να οδηγήσει ΤΡΟΛΕΥ.
Χρειάζεται επίσης να σαι ψυχολόγος για να καταλάβεις την επόμενη κίνηση του οδηγού Ι.Χ. που με χίλια δυο προβλήματα στο κεφάλι του παραβιάζει το ΣΤΟΠ η το κόκκινο και ερχόσαστε τετ α τετ.
Χρειάζεται να σαι σε εγρήγορση και ετοιμόλογος για τον επιβάτη που επειδή βιάζεται να πάει στο ραντεβού που είχε χθες αλλά δεν πρόλαβε, θα σου πεί ότι περιμένει στη στάση ΜΙΑ ώρα ενώ τον έχεις δει ότι μόλις βγήκε από την καφετέρια που αραχτός έπινε το καφεδάκι του.
Πρέπει να ξέρεις να δίνεις τις πρώτες βοήθειες σ αυτούς που ήπιαν κάνα ποτηράκι παραπάνω και ήρθαν να πάνε ΔΩΡΕΑΝ τη βόλτα τους με το τρόλευ , αλλά στα μισά της διαδρομής δεν αισθάνονται καλά
Η σ αυτούς που όλοι εμείς τους κάναμε να αναζητήσουν άλλους τρόπους για να ξεχάσουν να ονειρευτούν να ξεφύγουν. Και αυτούς πρέπει να ξέρεις πως θα τους {ξυπνήσεις} και αυτοί χρειάζονται βοήθεια.
Πρέπει να ξέρεις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ για να αντιμετωπίσεις αυτούς που επειδή δεν βρήκαν κάποιον άλλο να μαλώσουν σήμερα θα καταφύγουν σε σένα.
Ότι βλέπαμε στις Αμερικάνικες ταινίες πιο παλιά , με τη βία και την αναρχία να είναι σε όλα τα επίπεδα τις κοινωνίας , καλούμαστε τώρα να ζήσουμε και να συμμετέχουμε και εμείς.

Δυστυχώς ο οργανισμός (ΗΛΠΑΠ) μας έχει ξεγραμένους , θα μου πεις ποιος είναι ο ΗΛΠΑΠ;
Μα όλοι εμείς.
Από πάνω προς τα κάτω υπάρχουν ευθύνες για την κατάντια μας.

Τόσα χρόνια φωνάζουμε για αυτό το έρμο το διαχωριστικό της καμπίνας του οδηγού , τόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί;

Όλοι όσοι πιάνουν μια καρέκλα , προκειμένου να μην τη χάσουν ξεπουλάνε ιδέες , αρχές , δεσμεύσεις .
Οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ μας.

Κανένας τους δεν νοιάζεται για σένα , είτε είσαι οδηγός ,είτε τεχνίτης ,είτε γραφιάς, νάσαι σίγουρος για αυτό. (εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά στο σκοτάδι με ένα κερί δεν πάνε δυό χιλιάδες άτομα!!)

Που είναι η ΠΑΣΚΕ και το ΣΑΚ-Η που προεκλογικά τάζανε υποσχόταν και δεσμευόταν ότι το θέμα της ΓΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ έχει λήξη; (θα το παίρνουν όσοι δικαιούνται).

Την περασμένη εβδομάδα πήγε συνάδελφος στα γραφεία με ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΤΑΜΙΑΝΟ και ΧΑΡΧΑΝΤΗ και αυτό που εισέπραξε για τη μέρα απουσίας κατόπιν αίτησης για ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ , ήταν ΡΕΠΟ!!!!!!!

Η ΔΑΣ τι έγινε τα λύσαμε τα όλα προβλήματα η κάνει οικονομία και δεν βγάζει μια ανακοίνωση;;;

Για τη ΔΑΚΕ τι να πω;ΥΠΑΡΧΕΙ;;
Τι κάνουν τόσα χρόνια; ΤΙΠΟΤΑ.

Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε αγαπητέ συνάδελφε, προχθές παρ ολίγο να φύγει και άλλος τροχός , από το 6068 αυτή τη φορά στην Πέτρου Ράλλη και δεν είναι το δεύτερο περιστατικό αυτό .
Έχουν φύγει και άλλοι τροχοί κατά καιρούς αλλά τότε δέν υπήρχε η σελίδα να τους ξεμπροστιάζει.

Ας δουλέψει ο καθένας μας με λιγότερο άγχος για το δρομολόγιο , μην δουλεύετε βαγόνι με πρόβλημα , ΜΗΝ παραβιάζετε τον Κ.Ο.Κ και πολλά άλλα ΜΗΝ που ο καθένας ας θέσει στον εαυτό του ώστε να καταφέρει να φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.