13 Δεκεμβρίου 2009

04:36
2
Δεν πέρασε σχεδόν ούτε ένας μήνας από το προηγούμενο περιστατικό, που είχε φύγει ο τροχός στην πλατεία Αμερικής, από το 6086. Τι περιμένουν οι κύριοι υπεύθυνοι της Τεχνικής Υπηρεσίας για να ξυπνήσουν επιτέλους; Μήπως να γίνει κανένα ατύχημα θανατηφόρο και να το "φορτώσουν" στον οδηγό; Θα τιμωρηθεί κανένας υπεύθυνος για τα απανωτά συμβάντα; Απ' όσο γνωρίζουμε, τα οχήματα κάνουν συντήρηση κάθε 20 μέρες. Τι συντήρηση κάνουν, ώστε να γεμίζει ο δρόμος μπουλόνια και ρόδες; Αναρωτιέται κανείς αν αυτά τα μπουλόνια τα πατήσει ένα μηχανάκι, τι θα γίνει;
(Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδελφο οδηγό της ΕΘΕΛ για τις φωτογραφίες
που μας έστειλε!)
Αμαξοστάσιο ΕΘΕΛ Πέτρου Ράλλη (Ρουφ). Παρασκευή 11/12/09, ώρα :14.55 περίπου.
Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι λείπουν 2 μπουλόνια από τον οπίσθιο δεξιό τροχό, του οχήματος (τρόλεϊ) 6068.
Τα σχόλια δικά σας!

2 σχόλια:

  1. Ας σταματησουν επιτελους να ερχονται αναφορες στους οδηγους γιατι φευγουν τα μπουλονια απο τους τροχους. Εχουν τα στοιχεια εχουν τις γνωσεις ας ανακαλυψουν ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο το θλιβερο φαινομενο και το κυριοτερο να το ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !!!!! Η τυχη που δεν εχει συμβει κανενα σοβαρο ατυχημα δεν θα ειναι παντα με το μερος μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πραγματα ειναι απλα. οσο δεν κανουμε εμεις σαματα, τοσο θα τα κανουν γαργαρα για τα λαθη της τεχνικης, και τοσο θα τα ριχνουν ολα στους οδηγους. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.