15 Νοεμβρίου 2009

10:22
4


Μου εστάλη ένα email το οποίο δείχνει την μισθοδοσία ενός συνάδελφου που βρίσκεται αποσπασμένος σε ένα υπουργείο. Το θέμα είναι πόσες ώρες υπερωρία δικαιούται ο συνάδελφος και ποιος πληρώνει τα << επιπλέον >>. Για ευνόητους λόγους όλα τα προσωπικά στοιχεία έχουν << εξαφανιστεί >> . Διαβάστε λοιπόν :



Δυο Κυριακές και εβδομήντα ώρες υπερωρία έχει αποτέλεσμα να υπερδιπλασιάζεται ο μηνιαίος μισθός !!!!! Τέτοια βλέπουν στο υπουργείο και λένε ότι στα ΗΛΠΑΠ πληρώνονται καλά οι εργαζόμενοι . Και οι υπόλοιποι οδηγοί που έχουμε παραμείνει μάχιμοι και αγωνιζόμαστε καθημερινά στους δρόμους εναντίον ΟΛΩΝ δεν πληρωνόμαστε ούτε το εν τρίτο από ότι ο συνάδελφος που << ξύνει>> την κοιλίτσα του στο υπουργείο. Τα σχόλια είναι ανοιχτά .

4 σχόλια:

  1. Καλά το έγραψες: Μάχιμοι οδηγοί ,καθημερινά στους δρόμους εναντίον ΟΛΩΝ και παίρνουμε ψίχουλα , εμείς παράγουμε έργο ,άλλοι όμως απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων μας. Επιτέλους ας μπει κάποτε ένα τέρμα στην αδικία που εισπράττει ο καλό βολεμένος μάχιμος οδηγός της Γρ. 5, 6, 11, 12 κλπ είτε οικονομική είναι αυτή είτε ηθική , αφού είναι απροστάτευτος από όλους και για όλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρα ειναι να μου πειτε,οτι παιρνει και βαρεα ενσημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως,λεω μηπως θα επρεπε καποτε ο ΗΛΠΑΠ,να σταματησει να πληρωνει ολους αυτους τους αποσπασμενους; Καθε χρονο,ζουμε με την αβεβαιοτητα και ολο ακουμε οτι δεν υπαρχουν χρηματα και ο οργανισμος μπαινει "μεσα". Αυτος που τον αποσπασε,να αναλαβει να τον πληρωνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοειται οτι παιρνει και το ενσημο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.