21 Οκτωβρίου 2009

09:53




ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ( Α ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ)

Οι παλαιοί συνάδελφοι και οι καλά γνωρίζοντες το συνδικαλισμό γνωρίζουν ένα μυστικό όλα αυτά τα χρόνια. Όταν δημιουργήθηκε το σωματείο στις αρχές της δεκαετίας του 70 σύμφωνα με τον αριθμό των μελών, ο αριθμός των μελών στο προεδρείο έπρεπε να ήταν 7 . Με διάφορα <<κόλπα >> ο αριθμός αυτός ανέβηκε στους 11 όπως ισχύει μέχρι σήμερα . Έχετε παρατηρήσει ελπίζω ότι τα << επιπλέον >> μέλη του προεδρείου δεν έχουν καμία απολύτως αρμοδιότητα σε ότι αφορά τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε . Απλώς κάθονται και απολαμβάνουν ΟΛΑ τα << ωφέλη >> που τους παρέχει ο συνδικαλισμός . Επιπλέον από παλαιά έχουν εξασφαλίσει οι προκάτοχοι τους επιπλέον προνόμια για αυτούς .

ΣΣΕ 1984 ΑΡΘΡΟ 3






Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι που γράφτηκε ο συνδικαλιστικός νόμος ήδη οι τεμπέληδες μας τον είχαν παραβεί .
Όλα αυτά τα χρόνια εγώ έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.
Όσο οι εκπρόσωποι μας παραβαίνουν τον νόμο και επωφελούνται περισσότερα από ότι τους αναλογεί σύμφωνα με το νόμο τόσο οι εργαζόμενοι που εκπροσωπούν ΔΕΝ πρόκειται να πάρουν ποτέ αυτά που τους ορίζει ο νόμος.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας . Τέσσερις παραπάνω συνδικαλιστές επί δέκα ημέρες άδειας τον μήνα επί δεν δουλεύουν καθόλου στο όχημα στοιχίζουν λεφτά στην εταιρία . Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι εργαζόμενοι ( ρεπό,νυκτερινό, παραλαβή - παράδοση κτλ.). Γιαυτό όταν πάνε πάνω κάθονται σαν κοτούλες γιατί οι διοικούντες τα ξέρουν ΟΛΑ .
Οι παλαιοί συνάδελφοι έλεγαν : η μεγαλύτερη καταστροφή των εργαζόμενων είναι οι συνδικα-ΛΗΣΤΕΣ . Και είχαν απόλυτο δίκιο .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.