11 Φεβρουαρίου 2009

00:09
3
Θα΄θελα να αναφερθώ στα τελευταία οχήματα που μας φέραν το 2004 -τα 8000_9000.
Από την πρώτη στιγμή εντοπίσαμε πολλά προβλήματα τα οποία με τον καιρό η τεχνική υπηρεσία διόρθωσε,(π. χ. το παράθυρο του οδηγού,συχνές βλάβες του κλιματισμου,κ.α.)
Το πρόβλημα όμως που εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και σήμερα ειναι το εξής:μετά από στάση καθώς ξεκινάς,κάνει μισό μέτρο και ενεργοποιείτε το αεροκλειδο.
Ειδικά σε επικλινές έδαφος (κατηφόρα).
Το αποτέλεσμα βέβαια γνωστό, γιουχαρισματα από τους επιβάτες (αν είσαι τυχερός και δεν πέσει κάποιος ) και πολύ σοβαρός κίνδυνος να πέσει κάποιο ι. χ. η τρόλεϊ η λεωφορείο πίσω σου.
Περιμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητά μας.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας

3 σχόλια:

  1. Αν με ρωταγες,θα σου απαντουσα.Συμφωνα λοιπον με τον Γερμανο,δεν κανετε καλο χειρισμο του οχηματος,δηλαδη δε φταιει το οχημα,αλλα εσεις.Δε συμμεριζομαι αυτη την αποψη,απλως τη μεταφερω και οπως καταλαβαινεις,μαλλον δε θα διορθωθει ποτε,αφου συμφωνα με τον κατασκευαστη δεν υπαρχει προβλημα!Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΓΕΛΟΣ 8988.Ξεχασα να υπογραψω το σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τινα πω και εγω.Το προβλημα γνωστο σε ολους τους οδηγους αλλα λυση καμια.Καποιος μου ειπε οτι αν το κανει αυτο να πατησω μια δυο φορες ρευμα να ακουστη το τσαφ, και μετα να ξεκινησω. Τις περισσοτερες φορες πιανει αλλα οταν μουλαρωσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.