1 Φεβρουαρίου 2009

01:00
1

Η τελική εκτίμηση θα γίνει μέχρι 30/6/2009 και τότε θα εκφράσουν την βούληση τους για την απάλειψη των διαφορών με τους άλλους ΕΦΣΕ. Και τότε οι συνδικαλιστές μας αφού φάνε καλά από την επιτροπή που θα βρίσκονται θα εκφράσουν και την βούληση τους: η οποία θα είναι για το συμφέρον τους..........φυσικά.
Το θέμα είναι ότι κάποια υψηλόβαθμα στελέχη στα υπουργεία μεταφορών και οικονομικών διαπίστωσαν την τεράστια διαφορά που είχαμε με τους άλλους ΕΦΣΕ και θέλησαν να μας βοηθήσουν (ίσως και να μας λυπήθηκαν) . Μίκρυναν αρκετά την ψαλίδα που είχαμε με την εθέλ ( περίπου 50 με 100 ευρώ μηνιαίος είμαστε πίσω πλέον) και για το πολύ μακρινό μέλλον βλέπουμε και την διαφορά με τον ΗΣΑΠ........
Και μην ξεχνάτε: 14 χρόνια αδιαφορίας και απαξίωσης δεν καλύπτονται μονομιάς. Ίσως έγινε μια καινούργια αρχή . Ίσως θέλησαν να μας δείξουν τον δρόμο........
Και για τους πιο σκληροπυρηνικούς συζητητές: θυμηθείτε τα τελευταία 14 χρόνια ποιοί συνδικαλιστές εκλέγονται και ποιές πολιτικές (κομματικές) σκοπιμότητες εξυπηρέτησαν. Από τότε μέχρι σήμερα. Κάντε συγκρίσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Και επειδή κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να μου κολλήσουν και καμιά ταμπέλα έχω φροντίσει και για αυτό:
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

1 σχόλια:

  1. Αφου τα ξερεις ολα τοσο καλα γιατι δεν αναλαμβανης να μας σωσεις .Γιατι κριτικη σε ολους και σε ολα ξερουμε ολοι να κανουμε .Οταν ομως κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδονυμο ΟΛΑ ειναι ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.