19 Ιανουαρίου 2009

01:21
1
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι τα γραφόμενα μου δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας και σας έγραψα τη μισή αλήθεια .Με διαψεύσατε.
Πάρτε ένα μέρος ακόμα του πόνου.
Μετά τις εκλογές κανένας από τους δυο μεγάλους Τσιαντο-Νικολακοπουλο,δεν συζήτησε με τους δυο μικρούς Ξυδάκη-Σταθόπουλο.
Ήταν βλέπετε σίγουροι ότι θα ακολουθούσανε την παλιά επιτυχημένη συνταγή Ο ένας υπογράφει και ο άλλος συνυπογράφει.
Μες το παιχνίδι όμως τώρα μπήκε ο Αρτινός, που πήγαν να τον φάνε λάχανο στις εκλογές και φυσικά ο Κωνσταντακοπουλος.
Λίγο η συνέλευση της ΠΑΣΚΕ που δήθεν φώναξε ότι δεν θέλει Τσιαντο Πρόεδρο λίγο ο Τσιαντος που ΜΌΝΟ Πρόεδρος ήθελε, λίγο που δεν τα βρήκαν στο μοίρασμα των θέσεων (ξέρετε, υπηρεσιακά- ελιγμοδηγοι- σταθμάρχες- βοηθητικό προσωπικό εν πάση περιπτώσει)
λίγο ο Αρτινός που ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω ,κάηκε το φαι.
Χάλασε η σούπα και ο Τσιαντος μας θύμωσε. Αντί για ξύδι πήρε Ξυδάκη.
Το πρόβλημα τώρα είναι με τον άλλο Χαραλάμπη που δεν τον θέλει μέσα στο σχήμα που απομένει να γίνει, ο Νικολακοπουλος.Και επίσης ο Σταθόπουλος (σαν γάτα που είναι και ο μοναδικός επαγγελματίας Συνδικαλιστής <μεγάλη σχολή>)αν του προτείνουν θέση στο σχήμα θα δεχτεί μόνο τη θέση του Ταμία λόγω του ότι βλέπει λίγο πιο μπροστά και ξέρει ότι έρχονται αγγούρια που δεν θέλει να χρεωθεί(βλέπε κρυφές συμφωνίες προηγούμενων)
Αυτά για τώρα και αν το επιθυμείτε και εσείς θα το τελειώσουμε το Μυθιστόρημα.
Ενας απλος ΟΔΗΓΟΣ .

Υ.Γ.Τρολεατζη δεν περίμενα να το βγάλεις

1 σχόλια:

  1. Αυτα ειναι δικες σου αποψης στο πως εξελιχτηκαν τα πραγματα η¨ να ειχαμε να λεγαμε¨. Εγω διαφωνο καθετα με αυτα που γραφεις δεν ξερεις τι λες, Τα σεναρια που γραφεις ειναι ανυποστατα . Στην Πασκε ψηφισαμε ενωτικο αντιπροσωπευτικο προεδριο οσο για το πως επεσε ο Τσιαντος εχουν ακουστει τοσα σεναρια που δεν πιστευω κανεναν πια. 9615

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.