11 Οκτωβρίου 2012

09:12
Τον ουρανό σφοντύλι είδε στην κυριολεξία αμέριμνη επιβάτης λεωφορείου του ΟΑΣΑ που κατευθυνόταν προς τον Πειραιά, όταν αποκολλήθηκε κομμάτι από την οροφή του... 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pireas2day.gr το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο το πρωί με θύμα μια νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα το λεωφορείο είχε δεν είχε 8-10 επιβάτες οι οποίοι ήταν ως επί το πλείστον καθισμένοι στις θέσεις τους.

 Ξαφνικά όλοι πάγωσαν όταν ένα κομμάτι από την οροφή του λεωφορείου αποκολλήθηκε τραυματίζοντας στο κεφάλι την άτυχη γυναίκα, η οποία έχασε προσωρινά τις αισθήσεις της.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της τροχαίας. Η γυναίκα ζαλισμένη μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις σύμφωνα με τις οποίες έχει υποστεί διάσειση και θα χρειαστεί προσωρινά ιατρική παρακολούθηση.

Μέχρι και σήμερα άγνωστο παραμένει, εάν η νεαρή γυναίκα θα προσφύγει δικαστικά κατά τη διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών.

Πηγή