3 Αυγούστου 2012

12:27
Δίπλα σε σπασμένα τζάμια, σκουριασμένα σίδερα, σκισμένες αφίσες είναι αναγκασμένοι οι Θεσσαλονικείς να περιμένουν το αστικό λεωφορείο, καθώς οι στάσεις του ΟΑΣΘ σχεδόν σε όλη την έκταση του κεντρικού δήμου και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης παρουσιάζουν εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και έχουν μετατραπεί σε παγίδες μικροατυχημάτων.

Ακόμη μέχρι και σήμερα, δύο χρόνια μετά τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών, σε στάσεις των λεωφορείων εξακολουθούν να φιγουράρουν αφίσες υποψηφίων δημάρχων της Θεσσαλονίκης!

Αιτία για αυτήν την ιδιαιτέρως προβληματική κατάσταση, σύμφωνα με την εφ. Μακεδονία, είναι το γεγονός ότι εδώ και περίπου δύο χρόνια δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμία διαφημιστική εταιρεία να αναλάβει την εκμετάλλευση των 319 στεγάστρων του ΟΑΣΘ, τα οποία βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης αναμένεται να προχωρήσουν στην προκήρυξη του πέμπτου κατά σειρά διαγωνισμού, που αφορά την παραχώρηση εκμετάλλευσης των στεγάστρων για διάστημα έξι ετών.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος , Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.