4 Ιουλίου 2012

10:18
Στην Αθήνα μεταβαίνουν σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Γιάννης Δημαράς.

Και οι τρεις θα έχουν συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, για το θέμα του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας σταθμού του προαστιακού στο Ακταίο, ενώ θα τεθεί και το ζήτημα της προώθησης και ανάπτυξης του προαστιακού και προς τη νότια πλευρά, αλλά και προς τη βορειοανατολική πλευρά του Δήμου Πατρέων.

Ο προαστιακός της Πάτρας είναι ένα πολύ δημοφιλές μέσο μεταφοράς και οι κάτοικοι περιοχών όπως τα Βραχναίικα, τα Καμίνια, ο Ψαθόπυργος κλπ αναμένουν εναγωνίως την επέκτασή του, δεδομένου ότι η μετακίνηση με το αυτοκίνητο λόγω της τιμής της βενζίνης είναι ασύμφορη.

Μάλιστα λόγω της μετακίνησης αρκετών στις παραθαλάσσιες περιοχές προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους,τα βαγόνια του προαστιακού πλέον γεμίζουν ασφυκτικά.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.