20 Μαΐου 2012

08:04

Από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 θα παραμείνει κλειστή σήμερα, Κυριακή η οδός Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης (από Ελ. Βενιζέλου έως Αγ. Σοφίας).

Εργασίες θα γίνουν εκ νέου την Κυριακή 27 Μαΐου στην οδό Αγίων Πάντων, από την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος της οδού Μαργαροπούλου, με κατεύθυνση προς Λαγκαδά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Τα λεωφορεία με αριθμό 3, 5, 6 και 33 δε θα στρίβουν στη Μητροπόλεως, αλλά θα συνεχίζουν επί της οδού Βενιζέλου, θα ακολουθούν την Εγνατία και θα κατεβαίνουν από την οδό Εθνικής Αμύνης προς την παραλιακή.

Αναλόγως, το λεωφορείο 78 θα διέρχεται από τις οδούς Εγνατία, Εθνικής Αμύνης και παραλιακή, ενώ τα λεωφορεία της γραμμής 12 και 39 θα διέρχονται από τις οδούς Εγνατία, Εθνικής Αμύνης και Νικολάου Γερμανού.

Κατά μήκος των διαδρομών αυτών, θα ισχύουν οι υπάρχουσες στάσεις του ΟΑΣΘ, καθώς και μία προσωρινή, στην οδό Εθνικής Αμύνης, περίπου 30 μέτρα από την είσοδο της Λέσχης Αξιωματικών, σε αντικατάσταση της στάσης «Λευκός Πύργος».


http://www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.