2 Ιουλίου 2011

22:40
Η καταγγελία μου αφορά οδηγό λεωφορείου ο οποίος με έκανε να καταλάβω ότι το κράτος μας είναι διεφθαρμένο μέχρι το τελευταίο ‘’υπαλληλάκο’’του...

Τώρα θα σας διηγηθώ το γεγονός που θέλω να καταγγείλω . Χτες το πρωί πήρα το λεωφορείο της γραμμής Ε22 για να κατευθυνθώ προς Σαρωνίδα. Στην επιστροφή( μετά από 2 ώρες) πάλι έκατσα στην στάση να πάρω το ίδιο λεωφορείο για τον γυρισμό . Μόλις έφτασε το λεωφορείο (αφού περίμενα 25 λεπτά μέσα στον ήλιο) ο οδηγός το σταματάει επίτηδες λίγο πιο πίσω από την στάση με σκοπό να επιβιβαστούν όλοι οι επιβάτες από την μπροστινή πόρτα του οδηγού.

Πριν από εμένα μπαίνουν δύο μετανάστες , μάλλον Πακιστανοί, με όλη την πραμάτεια τους (ξέρετε cds,και διάφορα που πουλάνε στις παραλίες) και μουλωχτά και σχεδόν ασυνείδητα λες και το κάνουν συνεχεία δίνουν στον οδηγό από 2 ευρώ ο καθένας και τους επιτρέπει την είσοδο χωρίς να έχουν εισιτήριο !!

Ο οδηγός του λεωφορείου παρατηρεί ότι εγώ είδα αυτό το γεγονός και με σταματάει και εμένα και με ρωτάει αν έχω εισιτήριο. Στη συνέχεια του δίνω το εισιτήριο μου και το κοίταγε, δήθεν ελέγχοντας το, καθώς οδηγούσε!!

Ακόμα δεν μου επέτρεψε να πάω να καθίσω με την πρόφαση ότι έχει λήξει εδώ και μία ώρα. Του εξήγησα ότι η περιοχή είναι αρκετά ερημική και ότι δεν μπόρεσα να βρω κάποιο περίπτερο για να αγοράσω εισιτήριο. Αυτός μου απάντησε ότι δεν τ! ον νοιάζει και ότι άμα ανέβει πάνω κάποιος ελεγκτής αυτός τι θα του πει!! (Δεν έκατσα να του εξηγήσω ότι το να μου ελέγχει το εισιτήριο δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητες του γιατί κατάλαβα σε τι λογής άνθρωπο έχω πέσει) .

Τελικά μου λέει ότι άμα δεν βρεις από κάποιον να αγοράσεις εισιτήριο σε κατεβάζω κάτω . Εδώ φυσικά εννοούσε να τον λαδώσω αφού δεν μου επέτρεπε να προχωρήσω ποιο κάτω στο πούλμαν. Αρνήθηκα να βγάλω λεφτά και να δώσω σε αυτό το διεφθαρμένο υποκείμενο του κράτους και με κατέβασε δύο στάσεις πιο μετά μέσα στην απόλυτη ερημιά αφήνοντας με να περιμένω μέσα στην ζέστη και τον ήλιο το άλλο λεωφορείο που θα ερχόταν σε άλλα 25 λεπτά στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Και όλο αυτό διότι δεν δέχτηκα να του αποδώσω τα 2 ευρώ που παράνομα ζητούσε. Αυτό που διδάχτηκα από αυτό το γεγονός είναι ότι η διαφθορά στο Ελληνικό κράτος φτάνει σε ντροπιαστικά επίπεδα.


Αναγνώστης

Τ Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011 9:19 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.