6 Μαΐου 2011

5 σχόλια:

  1. Αντε να μου βγαλεις τωρα εμενα την ιδεα που μου καρφωθηκε στο κεφαλι, οτι δεν ηταν και τοσο τυχαια η λιστα που ειχε κυκλοφορησει πριν λιγο καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΗΛΠΑΠ δείχνει εμπράκτως ότι δεν ενδιαφερεται καθόλου για τις τεράστιες ελλείψεις οδηγών που αποφέρουν πάρα πολλές απώλειες δρομολογίων ( δηλαδή έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τους επιβάτες ) το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει μάχιμους οδηγούς ( τα δικά μας παιδιά εννοείται) επιθεωρητές - ομαδάρχες - επόπτες - διοικητικούς κτλ. ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εχω ξαναγραψη αλλα δεν θα κουραστω να το λεω.Να τακτοποιησουν τα δικα τους παιδια.Θυμαστε πως τακτοποιηθηκαν παλι και σε μεγαλιτερο βαθμο οταν αλλαξε το οργανογραμμα ο αλλος καθηγητης που περασε και εκανε ενα σορο διευθυντες και τμηματαρχες κλπ.Να που εφτασε ο οργανισμος με την πολιτικη που ακουσαν.Κατα τα αλλα φταινε οι εργαζομενοι να τους μειωσουμε το μισθο γιατι δεν περισευει να τρωνε.Πιος ειδε κανα νυκοκιρεμα να μειωνεται η σπαταλη και να διωρθωνονται τα κακως κειμενα,πιστευω κανεις.Βεβαια δεν εχουν καταλαβει περαν του κ.καθηγητου που δεν τον πολυενδιαφερει,οι διαφοροι διευθυνταδες και παραδιευθυνταδες οτι ο ΗΛΠΑΠ τελειωνει και μαζι του και εμεις,αλλα και αυτοι με τους παχυλους μισθους.Να δουμε μετα που θα ξαναπαρουν παχυλους μισθους και να προσφερουν εργο πολυ κατοτερο.Ο ΗΛΠΑΠ θα γινη μια μικρη εταιρεια που θα εχει γυρο στα 50 τρολευ σε λειτουργια και εαν θα μεινη μηπως και κλειση τελειως.
    Για ολη αυτη την κατασταση οι συνδικαληστες μας εχουν τεραστια ευθυνη βλεπετε να περνουν θεση σε καιραια ζητηματα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ Ο 9377 ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ???? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΩΝ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 9377 ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.