13 Μαΐου 2011

3 σχόλια:

  1. Σταματήστε ρε κακομοίρηδες συνδικαλιστές να βγάζετε ανακοινώσεις που γελούν όσοι σας ξέρουν . Τόσο καιρό γίνονται όργια στον ηλπαπ και δεν τολμάτε να βγάλετε άχνα . Απόσπαση οδηγού σε υπουργείο - μετατάξεις οδηγών στην τεχνική και διοικητική υπηρεσία - προαγωγές οδηγών σε επιθεωρητές - μετατάξεις οδηγών που έγιναν σε μια νύχτα διοικητικοί - επαναλειτουργεί στάση ο ηλπαπ χωρίς να το δημοσίευσή καν στη διαύγεια (για να έχει και ισχύ ) και εσείς χασκογελάτε σαν μαϊμούδες . Αν έχετε λίγο τσίπα ας βγείτε και πείτε ποιο επιφανής μέλος της ένωσης δήλωσε : προκειμένου να παραμείνω συνδικαλιστής θα κάνω ότι μου πείτε ( εννοείται όχι ότι του πουν οι εργαζόμενοι ) ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με την διαύγεια του ΗΛΠΑΠ οι μόνες εργασίες που πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία ο ΗΛΠΑΠ είναι : Χορήγηση σύνταξης , και μετατάξεις μάχιμων οδηγών προς όλες τις υπηρεσίες !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι κυριοι νομιζετε πως η διαδικασια επιλογης ατομων για τις μεταταξεις εγινε αξιοκρατικά? Λαθος.Μεσα σε μια νυκτα εγιναν εικονικες εσωτερικες μεταταξεις απο οδηγους και τεχνιτες σε διοικητικους διοτι οι διοικητικοι που εκαναν αιτηση ηταν ελαχιστοι και για να μην διωξει υποχρεωτικα ατομα βαφτισανε σε μια νυχτα μεχρι τις 10μ.μ.τους δικους τους οδηγους και τεχνιτες για να καλυφτουν οι θεσεις.Ρωτηστε το γρ.προσωπικου να σας πει ποιοι πριν την 27-04-11 ηταν οδηγοι και τεχνιτες και εγιναν διοικητικοι ελεος πια!!!Ενοειται χωρις να φαινονται στη Διαυγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.