15 Μαΐου 2011

10:25
20
Αν πάτε στην αρχική σελίδα της Δι@ύγειας θα διαβάσετε το παρακάτω κείμενο:

To Πρόγραμμα Δι@ύγεια (νόμος 3861/2010) στοχεύει στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της κυβερνητικής πολιτικής και της διοικητικής δραστηριότητας, τη διασφάλιση της διαφάνειας και την εμπέδωση της υπευθυνότητας και της λογοδοσίας από την πλευρά των φορέων άσκησης της δημόσιας εξουσίας.

Μέσω του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

→ Εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η υποχρέωση ανάρτησης των αποφάσεων των κυβερνητικών οργάνων και της διοίκησης στο Διαδίκτυο

→ Ο Πολίτης μπορεί να έχει πρόσβαση, από ένα σημείο, στο σύνολο των νόμων και αποφάσεων που εκδίδουν τα κυβερνητικά όργανα, οι φορείς του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και οι Ανεξάρτητες Αρχές. Από 15/3/2011 θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δι@ύγεια και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού

→ Όλες οι αποφάσεις δεν εκτελούνται αν δεν αναρτηθούν στον δικτυακό τόπο et.diavgeia.gov.gr. Mε την ολοκλήρωση της ανάρτησης η κάθε απόφαση αποκτά έναν μοναδικό αριθμό Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ), ο οποίος την πιστοποιεί.

Οι λειτουργίες προβολής και αναζήτησης αποφάσεων ανά δημόσιο φορέα παρέχονται μέσω του κεντρικού δικτυακού τόπου του Εθνικού Τυπογραφείου που λειτουργεί στην διεύθυνση et.diavgeia.gov.gr.



Διαβάσατε πιστεύω καλά,και προσέξατε και την παράγραφο με τα κόκκινα.
Ερωτήματα:
Γιατί ο κ. καθηγητής δεν δημοσιεύει όλες τις αποφάσεις;
Του δίνει αυτή τη δυνατότητα ο νόμος;

20 σχόλια:

  1. Η δι@υγεια όταν ψηφίστηκε αφορούσε την διαφάνεια στο κράτος . ΟΧΙ το παρακράτος των ΔΕΚΟ όπου ο κάθε πρόεδρος νομίζει ότι είναι τσιφλίκι του ο οργανισμός και κάνει οτι θέλει και δημοσιεύει ότι θέλει με την υποστήριξη πάντα αρκετών μελών του εκάστοτε σωματείου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΝΑΝΕ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΕΙΣΤΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ-ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ-ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΑΚΟΥΡΟΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΡΟΣ; ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου λοιπον οι αποφασεις δεν ειναι εκτελεστεες, αν δε βγουν στη Διαυγεια. Οι καινουργιοι Ομαδαρχες τις τεχνικης, πως εχουν αναλαβει καθηκοντα; Ενω της κινησης, ειναι ακομη στο βαγονι; Αληθευει οτι οι βαρδιες των ομαδαρχων ειχαν βγει κανονικα για τον Μαιο, με κενα τα ονοματα των καινουργιων, που συμπληρωθηκαν εκ των υστερων. Και αφου τα ονοματα εγιναν γνωστα, επισημα στις 6/5/11, πως απο 2/5/11, ειχαν αναλαβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα ειναι πως ερμηνευει ο καθενας τους νομους.
    Η καινουργια "καραμελα" λεγεται προσωπικα δεδομενα, μονο που για καποιους ειναι απορρητα και για καποιους αλλους οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι καινουργιοι Ομαδαρχες τις τεχνικης, πως εχουν αναλαβει καθηκοντα;;;;;;;;;;;
    KANONIKA!!!!Aλλα δεν υπογραφουν με το δικο τους μητρωο αλλα με του Διευθυντη Τους!!!!Tο χρισμα δεν το εχουν παρει επισημα;;;;;;Η το εχουν παρει και καθυστερει να βγει η ΣΦΡΑΓΙΔΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε διευθυντα τεχνικης τι ακρες εχεις και ποσο δυκτιωμενος εισαι και δεν σε κουναει κανενας;;;;;;
    Τι εχεις ταξει στα σωματεια και σε σιγονταρουν;;;;;;
    Η ωρα της Δευτερας Παρουσιας εφτασε και θα κριθειτε ολοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν φταινε αυτοι,εμεις φταιμε που δεν τους πηραμε ακομα με τις πετρες.ολοι οι κυριοι τις διοικησης ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.αυτοι παιρνουν το μεροκαματο απο το σπιτι τους χτυπωντας τις καρτες τους οι νεροκουβαλητες (ετσι καζαντζιδη,ποσα χρονια σου χτυπαγαν την καρτα;)αυτοι πηραν τις μιζες απο τη μαν την κιπε ,την αλστομ,την......τελειωμο δεν εχει ο καταλογος, και εμεις να τραβαμε κουπι με τα δρομολογια του θανατου.ουστ κοπριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολη καλα τα λες πραβο ετσι ειναι ολοι λαμογια εκρποσωποι και σομαιτεια ολοι μαζι να τους παροθμε με τις πετρες γιατι μας ειναι αχριστοι μονο κακο μας κανουν ξεφτιλησμενοι μας προδωσατε ντοπησας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οσο για τις προαγωγες και τις μεταταξεις εινα ολες αυτες τα δικαμας παιδια ξεπληρωνουμε τις εκλογες των σωματειων ολοι με ξενες γλωσσες και πτιχυα ειναι αραγε τα γνωριζει αυτα ο κυριος τσοκας και ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κυριος ΡΕΠΠΑΣ
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ!!!!!!!ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΠΑΠ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προαγωγες δεν γινονται χωρις τις ευλογιες του υπουργου και γενικου γραμματεα,αν και σε μερικες περιπτωσεις δεν τους καναν το χατηρι.ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ:
    Α) ρε συ καποιοι το ξεφτιλισαν το θεμα,ο Δημητρης εκανε οτι θα εκανε ο καθενας μας.
    Β)ρε ενταξει και εγω το ιδιο θα εκανα αλλα ολα μονος του;
    Α)σ αυτο εχεις δικιο ,δεν μιλαμε για ενα μπουκαλι κρασι,μην εισαι μοναχοφαης
    Β)ετσι, εμεις τι ειμαστε εδω,τωρα ακουσε τα και μην ζητας συμπαρασταση.
    (ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ.ΕΣΥ;)
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρσεχτε τι γραφετε, γιατι ο ενας εκ των δυο θιγμενων του Κ. Μυλου, θα παει να παραπονεθει παλι στον "Μπαμπα" του οπως εκανε, λιγο πριν αναλαβει καθηκοντα και θα μας κανει ντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηπως καποιος, εκτος απο το σακακι του Πρωταθλητη Ευρωπης, πρεπει να αρχισει να προβαρει και το Ριγε σακακι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ριγε σακακι δεν ξερω αν θα φορεσει(στην ελλεδα ζουμε) αυτο που θα πρεπει να κανει ομως ειναι ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ υφισταμένους του.ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟY**NAΣ.ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ,ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΣΤΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙ ΦΟΒΑΣΣΤΕ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ !!!ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΗΛΠΑΠ ειναι το καλυτερο σχολειο.Οποιος Διευθυνων αναλαμβανει με το τελος της θητειας του εχει γινει ξεφτερι.Βλεπεις γυρω του εχει διδακτωρες του ειδους .Ρυθμιζουν τα παντα και ξερουν να καλυβουν και τον κ**ο τους!!!Απο μεταταξεις μεχρι πρωαγωγες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ολοι μαζι οι αδικημενοι στον ΗΛΠΑΠ να τα λεμε διοτι ο κυριος διευθυνων χλωμουδης ακυρωσε στην ουσια την προκυρηξη των προαγωγων κι ηθελα να των ρωτησω τοσο απλα τωρα με τους νεους διαγωνισμους του οασα εχει συμετασχει για τη νεα θεση του διευθυνων στον νεο φορεα με τα κριτηρια που εχουν στην ανακοινωση θα ηταν ικανοποιημενος αν στην διαδικασια των επιλογων ο κυριος ΡΕΠΠΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ αλλαζε τα κριτηρια οπως κανατε εσεις και μας πεταξατε ολους εμας εξω παρανομα γιατι ειχαμε τα ουσιαστικα προσοντα βαση της προκυρηξης για μια προαγωγη στην επιθεωρηση ολοι στη κινηση εχουν παραπονα και ειδικα το 50% των συναδελφων οδηγων που ειχαν κανει αιτηση ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ!!! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Στέλιο το ριγέ σακκάκι για τον κ.εν ενεργεία γνωστό Διευθυντή έρχεται σύντομα διότι μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι είναι ύποπτος για την εγκληματική πράξη της παθητικής δωροδοκίας 30.000 ΕΥΡΏ από την ΜΑΝ θα ακολουθήσει η προσωποποίηση για την εγκληματική πράξη σίγουρα διότι η δωροδοκία είναι γεγονός (SKY ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Η.Λ.Π.Α.Π.
    ΣΤΕΙΛΤΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΙΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΟΝ Η.Λ.Π.ΑΠ.!!!!!!!!! ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΙΣΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.