11 Μαρτίου 2011

14:43
2
Όνομα*: aris
Email*: ..........@yahoo.gr
Θέμα*: epikinonia
Μήνυμα.*:

Καλησπέρα συνάδελφε

Διάβασα κάποια πράγματα στα οποία δεν μπορώ να δώσω άδικο αλλά δεν μπορώ και να δεχθώ τις κατηγορίες δεδομένο ότι ποτέ δεν συμμετείχα στην εξέλιξη της αποχής μας (ΕΘΕΛ) από τις κινητοποιήσεις
Αντίθετα μάλιστα με κάθε τρόπο προσπαθώ από την αρχή μαζί με τους συνεργάτες μου να δώσουμε στους συναδέλφους μας να καταλάβουν το τι κάνει αυτή η κυβέρνηση.
Δυστυχώς έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση μέσα στο Δ.Σ από κυβερνητικούς εκπροσώπους που βάζουν πάνω από όλα το κόμμα τους και τις εντολές του.
Δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία κομματικής τοποθέτησης δεδομένο του ότι ο συνδυασμός που εκπροσωπώ ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ δεν έχει κομματική ταυτότητα (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων να προσπαθούν ντε και καλά να μας τακτοποιήσουν χαρακτηρίζοντας μας μάλιστα ως χρυσαυγίτες). Θεωρώ αδιανόητο ανεξάρτητα από τις κομματικές πεποιθήσεις κάποιου να βάζει το κόμμα του πάνω από το σπίτι του.
Αν θέλεις να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να το κάνετε στο 69....... για να σας δώσω το υλικό που δια κινούμε όλο αυτό το διάστημα προσπαθώντας για τον κοινό αγώνα και να το βάλεις στην σελίδα σας.
Παράλληλα επιθυμώ και κάθε επαφή με όσους από το ΔΣ σας είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ένα.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ


Απάντηση..


Συνάδελφε δεν ξέρω τι διάβασες και σε πείραξε αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι:
Άσχετα αν συμμετείχες στις όποιες εξελίξεις, φέρεις ευθύνη ,όπως και εγώ και όλοι μας για την τροπή που πήραν τα πράγματα.
Με τις τακτικές που ακολουθούν κάποιοι συνδικαλιστές ,όπως για παράδειγμα ο δικός μας πρόεδρος είναι φυσικό να τους βρίζει η μεγάλη πλειοψηφία και να βρίσκουν συμπαράσταση στους συναδέλφους που είναι βαμένοι ,με παρωπίδες, και είναι αυτοί που πάντα βολεύονται και κάνουν το μεγαλύτερο κακό.
Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι στην πρόσφατη αναστολή των κινητοποιήσεων (δήθεν λόγω κακοκαιρίας) ουδέποτε συγκλήθηκε το συντονιστικό ,και ουδέποτε υπήρξε ψηφοφορία προκειμένου να βγει απόφαση.
Η προεδράρα μας τηλεφωνικός έπεισε τον Σιαπάτη ότι οι υπόλοιποι θέλουν αναστολή ,το ίδιο έκανε και στον Σταματόπουλο και μετά πήρε τους υπόλοιπους να τους ανακοινώσει ότι ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ θέλουν αναστολή ,οπότε αναστέλλονται όλες οι κινητοποιήσεις!!!!!
Κάποιοι από τα μέλη του συντονιστικού οργάνου μάλιστα έμαθαν τα νέα από τα κανάλια, ούτε τηλέφωνο δεν τους πήρε.
Τα παραπάνω τα έμαθα από τους ίδιους τους συνδικαλιστές και δεν τα έβγαλα απο τη φαντασία μου.
Αποφασίσαμε να μην γνωστοποιούμε ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ γιατί κοροϊδεύουν τους συναδέλφους.
Ότι θέλεις μπορείς να το στείλεις για δημοσίευση.

2 σχόλια:

  1. το δούλεμα πάει σύνεφο και απο την υπόλιπη πασκε τωνσυγκοινωνιών. ταχα μου αυτοι θελουν αλα δεν θελει ο αλλος. οπως τοτε με τον κολά και σια που υπόγραψε το πρακτικο για την μειωση των ρεπο και τα μεγαλυτερα ωραρια και πήγαν ολοι ξοπίσω του αντι να τον κραξουν και να τον κυνηγήσουν. τωρα καμαρονει και στη γσεε και μουγκα . αλα αφου η πασκε δεν εχει πλειοψηφια πως την αφηνουνε και κανει οτι γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΡΗ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ 266000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.