26 Μαρτίου 2011

10:57
3
Δεν χρησιμοποιώ συχνά το μετρό αλλά τελευταία που χρειάστηκε παρατήρησα ότι σε όλους τους σταθμούς από τα διαθέσιμα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισητηρίων λειτουργούν μόνο 2 ή πολλές φορές 1 και μόνο πλην φυσικά του Συντάγματος που λειτουργούν τα περισσότερα.

Επίσης παρατήρησα ότι στο Σύνταγμα έχουν απομείνει ελάχιστα ακυρωτικά μηχανήματα.

Δεν φτάνει που πήγε το εισιτήριο 1.40, δεν λειτουργούν τα κανονικά εκδοτήρια, δεν λειτουργούν ούτε τα αυτόματα ;;

Αυτή είναι λοιπόν η περίφημη εξυγίανση ;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΠΕΝΑ"...ΚΟΣΤΟΣ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..

ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ + BONUS ΜΕ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ( ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ) ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ..

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..ΚΟΣΜΕ ΞΥΠΝΑ...ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ-ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ...

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟ



Τ 25-26/3/2011

3 σχόλια:

  1. Τα καλαίσθητα ακυρωτικά του Προαστιακού λόγω αδυναμίας επισκευής τους ( προφανώς) καταργήθηκαν και τοποθετήθηκαν ίδια σαν αυτά των λεωφορείων . Φανταστείτε το κόστος για την τοποθέτηση από την αρχή όλων αυτών των ακυρωτικών και σε όλους τους σταθμούς του Προαστιακού !!!!! Έτσι σε κάθε σταθμό πλέον βλέπεις ΤΕΣΣΕΡΑ ακυρωτικά !!!!! Τα παροπλισμένα τα κρατήσαμε για να μας θυμίζει ότι δεν μπορούμε να επισκευάσουμε ούτε κάτι απλό άλλα από και από την άλλη ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται ΜΙΖΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ χαίρομαι που δουλεύουν... Ένας σταθμάρχης μου είπε οτι υπάρχει ένας τεχνικός για κάθε γραμμή, ο οποίος φτιάχνει (;) τα ακυρωτικά και τα αυτόματα εκδοτήρια.... Τρέχα γύρευε δηλαδή...

    Επίσης στο σύνταγμα, κανένα εκδοτήριο δεν δέχεται χαρτονομίσματα...!

    (Στον προαστιακό τα ίδια σκ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε μωρά παρτάλια του Σουφλιά και του προύχωντα Στυλιανίδη...;

    ΤΕΜΕΚ "απολυμένοι" του ΜΕΤΡΟ;;;;

    ΒΟΥΡΛΑ!!!

    Πότε αξιώθηκαν οι εργαζόμενοι της ΑΜΕΛ να βάλουν χέρι στα μηχανήματα;;;;;

    ΨΕΥΤΕΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!

    ΠΟΤΕ!!!!! Πάντα τα είχε είτε η κατασκευάστρια με σύμβαση συντήρησης, είτε η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ, παρακλάδι της SIEMENS/INTRAKOM....

    Άντε άσχετοι έχετε και μούρη και μιλάτε!!!

    Και όταν τον Άυγουστο του 2010 σας παρακάλεσαν τους τηλεφωνιάδες να αναλάβετε και τα μηχανήματα, εσείς είπατε: "Αααα, αυτό είναι αλλώτροια εργασία, εμείς είμαστε μόνο τηλεπικοινωνιών..."""

    Ούστ αρχικόπραροι, για εσάς μίλαγε ο Πάγκαλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.