16 Μαρτίου 2011

09:00
1
Ως γνωστόν από μέρες τώρα,έχει ανακοινωθεί ότι την Πέμπτη 17/3/11 ,αύριο δηλαδή, όλα τα ΜΜΜ πλήν της ΕΘΕΛ ( λεωφορεία) θα απεργήσουν επί 24άωρου
Μια απεργία που ήταν να γίνει την περασμένη εβδομάδα αν θυμάστε αλλά λόγω πολικού ψύχους ,και 7 μέτρων χιόνι στην ομόνοια ,αναβλήθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας που θα κατέβαιναν από τα βόρεια προάστια στο κέντρο για σκι!
Την Πέμπτη λοιπόν στις 11:00 το πρωί οι συνδικαλΗσταράδες μας ,θα παραθέσουν πρωινό με μπουφέ, καφέ,κ(γ)ουασάν,και όλα τα σχετικά στο ξενοδοχείο Novotel στην πλατεία βάθης, και θα συζητήσουμε πολλά και διάφορα θέματα που δεν θυμάμαι τώρα να προσμετρήσω.
Ενδιαφέρων παρουσιάζει η συμμετοχή και ομιλία του γνωστού Δικηγόρου κ.Αλέξη Μητρόπουλου.

Φήμες λένε (το άκουσα χθες το βράδυ στην ομόνοια) ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ θα απουσιάζει από την συγκέντρωση λόγω φόρτου εργασίας. Είναι να συντάξει μια απολογία προς το κόμμα επειδή του τραβήξανε το αυτάκι, ψάχνει και τον κομιστή του DVD οπότε λογικό είναι να μην προκάνει.
Πάντως όπως και να έχει εμείς θα είμαστε εκεί.Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός της ΕΘΕΛ φρόντισε ώστε να έχουμε μέσο μετάβασης και να μην υπάρξουν αδικαιολόγητες απουσίες.
Μια μικρή επιφύλαξη κρατάω μόνο για την πραγματοποίηση αυτής της απεργίας .

Φήμες λένε ότι θα ανασταλεί και αυτή,για τους παρακάτω λόγους:
.Το τσουνάμι προερχόμενο από japan τις πρώτες πρωινές ώρες θα πλήξη την Αθήνα.
.Αν δεν έρθει θα συμπαρασταθούμε στους πληγέντες του σεισμού του τσουναμιού η των λαθρομεταναστών και θα δουλέψουμε την ημέρα αυτή προσφέροντας το μισθό μας σε αυτούς (υπάρχουν επιλογές).

1 σχόλια:

  1. Το είδαμε και αυτό στον ΗΛΠΑΠ . Κατ εντολή του διευθύνοντος σύμβουλου του ΗΛΠΑΠ - του χλωμουδη δηλαδή - βγήκε το προσωπικό ασφάλειας των οδηγών που θα δουλέψουν αύριο ημέρα 24ωρης απεργίας . Η ένωση - αυτά τα άβουλα ανθρωπάκια που ψηφίσατε - απλώς επιβεβαίωσε την απόφαση της διοίκησης . Για όσους δεν γνωρίζουν σύμφωνα με το καταστατικό της ένωσης το προσωπικό ασφαλείας το δίνει το σωματείο και ΟΧΙ ο ΗΛΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.