26 Φεβρουαρίου 2011

14:09
2



Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την δημιουργία των αποκλειστικών λωρίδων χρήσης τραμ και λεωφορείων στις οδούς Αρδηττού και Βασ. Κωνσταντίνου. Σε αυτό το τμήμα , οι συρμοί του τραμ καθυστερούν έως και 5 λεπτά, λόγω της εισβολής των Ι.Χ. στο δίκτυό του. Στις «τραµολωρίδες» θα απαγορεύεται όπως και στις λεωφορειολωρίδες η κυκλοφορία των άλλων οχημάτων πάνω στις ράγες του τραμ και στις δύο κατευθύνσεις.

Υπάρχει πλέον υπουργική απόφαση και απόφαση από το Δ.Σ. της Τραμ στις 15/02/2011 για την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για την διαμόρφωση των αποκλειστικών λωρίδων. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η προκήρυξη δημοπράτησης. Το όλο το κόστος δεν θα ξεπερνά τα 63.025,93€

Πηγή : tramvageris

2 σχόλια:

  1. Αμα ειναι σαν κι αυτες που υποτειθεται κυκλοφορουν εκει μεσα αποκλειστικα λεωφορεια και τρολλευ τοτε να ειστε σιγουροι οτι τα πιασατε τα λεφτα σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις λεωφορειολωρίδες έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι, γιατί όπως και κάθε τι άλλο σε αυτή τη χώρα, δούλεψε σωστά μόνο την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Και όχι βέβαια επειδή θέλανε οι οδηγοί, αλλά επειδή το ανάγκασε η αστυνομία.

    Με την τραμολωρίδα, αν δεν μπει σε όλο το μήκος της διαχωριστικό, όπως εκεί που συναντά η Αρδηττού την Βουλιαγμένης, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.