31 Ιανουαρίου 2011

08:00
7
Επειδή πολλά στραβά συμβαίνουν στον ΗΛΠΑΠ, είπα να πάρω λίγη από τη δόξα του ΒΜΚ, ας με συγχωρέσει ο συνάδελφος, που θέλω και γω να μοιραστώ κάποιες από τις απειλές που δέχεται, του τύπου, άμα βρούμε ποιος είναι θα δει τι θα πάθει!
Το κακό γι' αυτούς είναι ότι με τις απειλές που εκτοξεύουν ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τον συνάδελφο γι' αυτά που έχει γράψει!

Είμαι σίγουρος ότι όλοι αναγνωρίζετε τι δείχνει η φωτογραφία, ρώτησα λοιπόν κάποιους που ήξεραν και μου είπαν, αυτά τα πλυντήρια δεν δούλεψαν ποτέ, όπως και αυτά που είναι στον Κ. Μύλο, ή για να είμαι πιο ακριβής δούλεψαν μόνο όταν εγκαινιάστηκαν και παρουσιάστηκαν στο προσωπικό. Ξέρετε όλοι πως είναι τα εγκαίνια, φωνάζουν υπουργούς να κόψουν κορδέλες, δημοσιογράφους και τέτοια και μετά όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας όλα ξεχνιούνται!

Όπως θα ξεχαστούν και αυτά που έχουν τοποθετηθεί στο Ρουφ! Θα λογοδοτήσει ποτέ κανείς, για τα τόσα εκατομμύρια που φέσωσαν στην ουσία, κάποιοι τον Οργανισμό; Όχι βέβαια!
Όσο πιο ''μεγάλη'' είναι η ζημιά που προκαλεί κάποιος, τόσο πιο εύκολα τη γλιτώνει! Άσε να τιμωρήσουμε κανένα οδηγό, που έτρεχε για να βγάλει το δρομολόγιο και ''κατέβασε'' την κληματαριά. Είναι το εύκολο θύμα, εντάξει μωρέ, θα επέμβει το σωματείο και θα τον γλιτώσει και όλα μελί γάλα!

Τουλάχιστον ξηλώστε τα από κει, δεν το βλέπετε ότι έχει καταντήσει σκουπιδότοπος και εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ασφάλεια, όσο και για την υγιεινή!

Να μην ξεχάσω προκαταβολικά να ευχηθώ στους καινούργιους προϊσταμένους, όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν τι λέω! Αν και έχω πολλές ενστάσεις, για τα άτομα που ''φωτογραφίζονται'' στην Τεχνική, δε θα πω τίποτα τώρα, θα σας αφήσω να τους κάνετε, αφού όπως λέει κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος, Ξεχάστε το, αυτοί οι δυο θα γίνουν σίγουρα! Όσο για τους επιθεωρητές και τους επόπτες, θα υπάρξουν εκπλήξεις, αν και κάποιοι έχουν πάρει διαβεβαιώσεις! Όσοι πιστοί προσέλθετε, προλαβαίνετε ακόμη!

Επειδή όλοι γνωρίζουν, δεν σημαίνει ότι γνωρίζει και ο κ. Διευθύνων, θα ήθελα λοιπόν να τον πληροφορήσω, ότι ο τεχνικός της Γερμανικής Kiepe ή αλλιώς της Vossloh Kiepe βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και μάλιστα δουλεύει στον ΗΛΠΑΠ.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω με ποια ιδιότητα, απασχολείται σήμερα πάνω στα οχήματα μας και ποιος τον πληρώνει; Πληρώνετε από την εταιρία του; Και αν ναι τότε τι ακριβώς κάνει στα οχήματα τα δικά μας; Υποτίθεται, η τεχνική υποστήριξη που έδινε η εταιρεία για τα οχήματα, έχει λήξη προ καιρού τώρα. Άρα ποιος ο ρόλος του;

Στα τιμολόγια που εσείς αναρτάτε στο ίντερνετ, φαίνονται πολλές πληρωμές προς την εν λόγω εταιρεία. Είμαστε σίγουροι, ότι δουλεύει για το καλό του ΗΛΠΑΠ, ή για το καλό της εταιρείας του ( Vossloh Kiepe);

Μήπως είναι έμμισθος σύμβουλος του ΗΛΠΑΠ; Και αν ναι,γιατί δεν βλέπουμε τις βελτιώσεις στο δρόμο; Μήπως τζάμπα τον πληρώνουμε;

Νομίζω ότι αυτά είναι αρκετά, για την ώρα ώστε να βάλουν κάποιοι το μυαλό τους να δουλέψει, θα επιστρέψω σύντομα με νέες αποκαλύψεις, πιο γαργαλιστικές! Εις το επανιδείν!

7 σχόλια:

  1. sinadelfe tha ithela to mail sou,na sou stilo kati gia tin enaerio pou prin kairo to estila ston troleatzi kai to pniksan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K.XLWMOUDH posoys odhgoys exeis sthn enaerio ?? ti toys kratoun oloys ekei ?? den to blepeis ayto ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Χλομουδη το ξερετε οτι στον κ.μυλο υπαρχει μονο ενας οδηγος-τεχνιτης που εχει διπλωμα για κλαρκ?? Ολοι αυτοι οι οδηγοι- τεχνιτες που ηρθαν απο την ολυμπιακη που ειναι???? Αν καποιος που δεν εχει διπλωμα ανυψωτικων και συμβει κατι καλυπτεται απο την υπηρεσια ???????Οι εργατες που εχει ο οργανισμος κατεχουν οργανικη θεση η εχουν απορροφηθει στα γραφεια και στις κεντρικες αποθηκες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναδελφοι γνωριζετε πως καποιοι απο τους υποτιθεμενους μελλοντικους ομαδαρχες που ανηκουν στο σωματειο των τεχνικων στις προηγουμενες στασεις εργασθηκαν κανονικα ???Ξερετε πως εχουν σκοπο να συνεχισουν να εργαζονται δινοντας το καλο παραδειγμα????κλεισμενοι στα καμαρακια???Και περνωντας κανα προγραμμα και καλα!!Απο που κι ως που ο αντιπροσωπος της kiepe τους εχει παραχωρησει το καμαρακι του εν λευκω ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΗΛΠΑΠ Η ΤΗΣ KIEPE???
    Συναδελφοι γνωριζετε πως απο το σωματειο των τεχνικων υπαρχει απεργοσπαστης εκ πεποιθησεως ο οποιος αφου γυρισε ολες τις θεσεις του οργανισμου του δημιουργησανε μια θεση στα μετρα του και φυσικα δεν εχει απεργησει ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πισσα και πουπουλα στους απεργοσπαστες!!!
    Εχουν και ενα δικιο τα παιδια, Ομαδαρχιλικι ειναι αυτο,δεν ειναι οτι κι οτι!
    Τετοιος τεχνιταρας γινομαι και γω, αμα αλλαζω καθε φορα το μισο τρολει σε πλακετες, που θα μου παει θα την βρω τη βλαβη. Το θεμα ειναι να ξερεις γιατι προξενηθηκε η βλαβη και εκαψε την πλακετα, μπορει να βαλω καινουργια και να την καψει παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o logos pou einai oi vourtses ekei einai epidh kapoioi pernoun kaliteres mizes apo tous ergolavous sto plusimo.
    kai 8a sto apodixo.shmera eixe plusimo se kapoio amaxostasio,aurio kai me8ayrio exoume apergia pou simenei ta troley 8a einai ka8ara etsi?
    thn pampnth pou 8a xanavgoun ta (ka8ara)troley exw 8a exei pali plusimo. ARA?????ti simenei ayto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.