25 Ιανουαρίου 2011

21:32
1
Θέμα: Καρβουνάκια ή όπως είναι η επιστημονική τους ονομασία "ψήκτρα άνθρακα"

Άκουσα σε κάποιο Αμαξοστάσιο, κάπου, κάποτε, από κάποιους τον εξής αποκαλυπτικό διάλογο: ''Να βγάλω τα καλά κάρβουνα ή τα άλλα; Δώσε τα άλλα, να ξεσκαρτάρουμε σιγά σιγά"
Τότε δεν έδωσα σημασία, γιατί δε γνώριζα τι γινόταν, σήμερα όμως ξέρω!

Κάποιοι έδωσαν παραγγελία για κάρβουνα, σύμφωνα με κάποιες προδιαγραφές, τα παραλάβαμε και ήρθε κάποια στιγμή που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν.
Τα έβγαλαν από τις αποθήκες το μεσημέρι και χρησιμοποιήθηκαν κάποια από αυτά την ίδια μέρα. Την επόμενη μέρα, για κακή τους τύχη, έβρεχε όλη μέρα και σε κάθε δρομολόγιο τα οχήματα χρειαζόντουσαν κάρβουνα, όχι για αλλαγή, άλλα τοποθέτηση γιατί αυτά που είχαν βάλει έλιωναν από τη βροχή. Αμέσως δόθηκε εντολή να βγουν από την αποθήκη τα καλά κάρβουνα, τα οποία ήταν φυλαγμένα.

Ρωτώ λοιπόν, έγινε έλεγχος πριν την παραλαβή; (Μάλλον όχι)! Τα παραλάβαμε λοιπόν και βγήκαν σκάρτα, έγινε καταγγελία της προμήθειας για διαφυγόντα κέρδη; 'Η απλώς τα βάλαμε στην άκρη; (Γιατί κάποιους δε σύμφερε να γίνει καταγγελία). Και σε συγκεκριμένες μέρες, σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο τα χρησιμοποιούμε για να μην πάνε χαμένα; Το ξέρετε ότι τα έχουν χωρίσει σε δυο κατηγορίες; Τα Καλοκαιρινά και τα Χειμερινά!
Μήπως συνεχίζουμε και σήμερα και αγοράζουμε τα ''Καλοκαιρινά'' κάρβουνα;

Και αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και εγώ είμαι κάποιος κακοπροαίρετος, που ο νους μου πάει πάντα στο πονηρό. (Εκεί με οδηγείτε)
Να δεχτώ ότι έγινε κατά λάθος. Τιμωρήθηκε κανείς ποτέ, γιατί από λάθος του ζημιώθηκε ο οργανισμός; Ώστε να προσέχει να μην το ξανακάνει! Η απάντηση είναι: ΟΧΙ!!!

1 σχόλια:

  1. ti kakoproairetos re sinadelfe.
    oloi mas to exoume dei oti otan mpenei to troley sto amaxostasio meta apo vroxh to prwto pou kanoun einai na alaxoun karvouna.
    kai se kalokairia ta alazoume monoi mas(gt ta axoun grapsei kanonika)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.