13 Δεκεμβρίου 2010

22:37
Από Κανέλλα Καζακοπούλου

Επειδή το καθεστώς δεν παίρνει χαμπάρι από κόσμιες αντιδράσεις,και τρίωρες μαϊμούδες που κηρύσσουν οι ψευτοσυνδικαλιστές φραγκάτοι τύπου Παναγόπουλου, πού διευκολύνουν το σφαγείο που δουλεύει νυχθημερόν , επειδή το καθεστώς έχει συμμάχους του στα μίντια ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ οικονομίας και ανεργίας, αλλά και στο νεοκλασικό της Πατησίων αντιμετωπίζεται η κατάσταση.

Και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς να παρκάρουν στο Σύνταγμα και γύρω από αυτό, στο μέγαρο Μαξίμου και έξω από τη βουλή στα ανθοπωλεία και τότε θα δούμε αν το καθεστώς θα συνεχίσει να ψηφίζει ανενόχλητο τα νομοσχέδια - φέρετρα.

ΜΟΝΟ ΜΕ TEΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ.

Ο εχθρός επιτίθεται κατά κύματα με πυραύλους εδάφους αέρος. Εμείς θα παρακολουθούμε και θα απαντάμε με σφεντόνες και στρακαστρούκες ? ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΕ ΤΑ 500 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΑΠ κλπ. ευαγών ιδρυμάτων.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΈΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΟΥ CFI και της σωρείας εξοπλιστικών προγραμμάτων που μας φέσωσαν για χάρη των χωρών που τα παράγουν?

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.