26 Δεκεμβρίου 2010

12:04
1
ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ....

Μπορεί επίσημα να μην έχει γίνει συγχώνευση των εταιριών του ΟΑΣΑ αλλά τα σωματεία ήδη είναι έτοιμα και ενωμένα . Μου εστάλη η ανακοίνωση που κυκλοφορεί στους σταθμούς του ηλεκτρικού . Αδιάψευστη μαρτυρία για το πόσο ενωμένα είναι τα σωματεία του χώρου των συγκοινωνιών και το τι ψέμα μας αραδιάζουν οι συνδικαλιστές μας περί ενότητας και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες.






Και η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής : τα σωματεία ΗΣΑΠ - ΜΕΤΡΟ - ΗΣΑΠ πήγαν μαζί και βγάζουν δικές τους ανακοινώσεις .

Η ΕΘΕΛ (ηγέτιδα δύναμη του χώρου - και δεν έχει ανάγκη κανέναν άλλο ) κάνει δικές της συνελεύσεις και βγάζει δικές της αποφάσεις όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Τα σωματεία του ΗΛΠΑΠ που βρίσκονται ακριβώς ;;

Μάλλον χαμένα και απομονωμένα κάνοντας βόλτες με τα μηχανάκια κάπου στην ΑΘΗΝΑ

1 σχόλια:

  1. Φίλε καλαματιανέ μην παίρνεις φόρα.
    Πρώτον, η ενότητα μέχρι σήμερα με τα όποια προβλήματα υπάρχει και μην κατηγορείς για την αφίσα γιατί το ίδιο θα έλεγε κάποιος άλλος για την δική μας που βγάλαμε πριν 15 ημέρες.
    Δεύτερον, η ηγέτιδα δύναμη πλέον στις συγκοινωνίες είναι το ΜΕΤΡΟ - ΗΣΑΠ και ΄το βλέπουμε όλοι όταν απεργούν αυτοί οι δύο φορείς. Η ΕΘΕΛ τέλος είναι ένας μεγάλος ΗΛΠΑΠ με επικουρικό ρόλο πλέον και μόνο αριθμητικά πλέον υπερέχει που δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο και Τρίτον μάθε πως τα σωματεία του ΗΛΠΑΠ μέχρι τώρα στον αγώνα που κάνουμε έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και μέχρι τώρα ότι έχει γίνει οφείλεται σε αυτά γιατί η ΕΘΕΛ με τους πασκιτες της από την αρχή σαμπωτάρισαν τους αγώνες όσο τους έπαιρνε βέβαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.