4 Δεκεμβρίου 2010

11:51
1
Ακόμα ένα άσχημο περιστατικό, χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα ο συνάδελφος που εργαζόταν εχθές στην Γραμμή 25(Καματερό-Ίλιον-Στ.Άγ.Αντώνιος).

Ήταν περίπου 6 η ώρα(νύχτα πλέον) που έφτασε στο τέρμα της Γραμμής 25 στο Καματερό ο συνάδελφος και εκεί αντιλήφθηκε την ύπαρξη τριών ατόμων(γνωστοί, άγνωστοι της γειτονιάς) όπου κατευθυνόταν προς το μέρος του(ο συνάδελφος ήταν μέσα στο όχημα) με όχι και τόσο αγνές προθέσεις, ειδικά του ενός εκ των τριών.
Ο συνάδελφος έκανε πως δεν τους είδε...
Τελικά αυτοί πήγαν από το παράθυρο του οδηγού και ανοίγοντάς το ,του ζητήσουν για αρχή ένα τσιγάρο, παίρνοντας την απάντηση από τον συνάδελφο ότι δεν καπνίζει...
Οι τρεις φίλοι έφυγαν προσωρινά και όταν ξαναγύρισαν μετά από μερικά λεπτά αφού είδαν τον οδηγό ακόμα μέσα στο όχημα με κλειστό το παράθυρο και της πόρτες του οχήματος(καθώς ήταν η ώρα του διαλείμματος του) ,ήξεραν και άνοιξαν την πρώτη πόρτα , από το ειδικό μπουτόν ανοίγματος θύρας από έξω, με δυσκολία βέβαια διότι την έκλεινε από μέσα ο συνάδελφος, ώσπου τα κατάφεραν και μπήκαν τελικά μέσα, βρίζοντάς τον χυδαία και με πολύ απειλητική πρόθεση...
Ευτυχώς και εάν και ήταν μόνος του εναντίον τριών(κατά πληροφορίες υπήρχαν και 2 οχήματα της ΕΘΕΛ εκεί κοντά, με τους συναδέλφους οδηγούς να παρακολουθούν σαν απλοί θεατές) ο συνάδελφος, έσκυψε και έπιασε τον τάκο(πολύ χρήσιμο εργαλείο τώρα τελευταία), με αποτέλεσμα οι τρεις , ηλικίας περίπου 17 χρονών να το βάλουν στα πόδια.
Εν συνεχεία ο συνάδελφος έντρομος πλέον και σε κατάσταση αμόκ ,με την σκέψη ότι θα ήταν μόνος του και θα μπορούσαν να επιστρέψουν και άλλοι τόσοι πίσω για να τελειώσουν την όποια σκέψη τους, πήρε τηλ. την Τηλεματική για να περιγράψει το συμβάν και για να του πουν τι πρέπει να κάνει...
Και του είπαν αφού κάνει το διάλειμμα του σε άλλο σημείο να πάει το όχημα μέσα, καθώς τον άκουσαν πολύ ταραγμένο... Και έτσι και έγινε.
Ευτυχώς για τον συγκεκριμένο συνάδελφο, το να πάει για ακόμα μία μέρα για το μεροκάματο, δεν του στοίχισε ακριβά....

Τέλος θα ήθελα να πω στους υπευθύνους πως:
  • Τέτοιου είδους άσχημα περιστατικά είναι πολλά και καθημερινά, άλλα τα μαθαίνουμε και άλλα όχι...
  • Άλλα καταλήγουν ακόμα και με σοβαρούς τραυματισμούς και άλλα(όπως της σημερινής μας αναφοράς)όχι.
  • Οι οδηγοί απροστάτευτοι και μόνοι. Ως πότε?
  • Πότε θα λάβετε επιτέλους σοβαρά μέτρα προφύλαξις των οδηγών? Όταν έχουμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο?
  • Μήπως θα πρέπει να επανεξεταστεί το που θα πρέπει να κάνει τέρμα η Γρ. 25 ? Διότι εκεί παρατηρούνται πολύ συχνότερα τέτοιου είδους άσχημα περιστατικά. Βλέπετε το τέρμα της συγκεκριμένης γραμμής είναι εκεί που "αστράφτει", μέσα στα σκοτάδια και ερημικά...
  • Μήπως θα στείλετε και αναφορά για απολογία στον συνάδελφο ,διότι χάθηκε ένα ολόκληρο δρομολόγιο της Γραμμής 25?

ΥΓ. Περιμένω για ακόμα μία φορά τις αποφάσεις για τα μέτρα προφύλαξις των οδηγών και την επόμενη φορά που θα μας αναφερθεί κάτι τέτοιο και δεν έχουμε ενημερωθεί για τέτοια είδους μέτρα, αυτομάτως θα δημοσιευθεί σε εκατοντάδες blog και ειδησιογραφικές ιστοσελίδες για την ανάδειξη του προβλήματος... Βλέπετε πως δεν αναφέρω Τηλεοπτικά κανάλια κλπ Μ.Μ.Ε. αλλά εναλλακτικούς τρόπους προώθησης τέτοιων θεμάτων και όχι τυχαία...τα τελευταίο μπορούν να το εκμεταλλευτούν πολλοί (ο νοών νοείτο).
Μπορεί το ύφος μου να είναι λίγο απότομο, αλλά απλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

1 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΖΑΜΠΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΛΕΓΑΝ.... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.