7 Νοεμβρίου 2010

23:36
2
Ο κ. Γ. Παπανδρέου αφού συνεχάρη όσους εκλέχθησαν και αυτούς που θα εκλεγούν την επόμενη Κυριακή, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι στο πλευρό όλων προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατόν. Σημείωσε δε τη σημασία του Καλλικράτη, τονίζοντας τη μεγάλη ανατροπή που έφερε με την ενδυνάμωση των δήμων.

Κατά την ομιλία του ο Πρωθυπουργός στήριξε την πολιτική του, σημειώνοντας ότι ανέλαβε το τιμόνι της χώρας στην πιο δύσκολη περίοδο, σε μία περίοδο κατά την οποία είναι αναγκαία η προσπάθεια όλων. «Ολοι θυσίασαν κάτι απο τη ζωή τους για να διασφαλίσουν την αλλαγή της χώρας», είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε, «Τα καταφέραμε όλοι μαζί, διαψεύσαμε όσους θεωρούσαν ότι η χώρα δεν έχει μέλλον, η αλλαγή δεν είναι εύκολη διαδικασία Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας». Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι το 2011 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης και με τη βοήθεια όλων θα το πετύχουμε. Στο σημείο αυτό απευθύνθηκε μάλιστα σε όσους απείχαν από τις εκλογές, σημειώνοντας ότι χρέος όλων μας είναι να πείσουμε τους πιο δύσκολους συμπολίτες ότι η δημιουργική συμμετοχή είναι η βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε. Ζήτησε δε να ψηφίσουν όλοι με βάση την ικανότητα των υποψηφίων και όχι με πολιτική σκοπιμότητα.

Κατέληξε δε ότι προχωράμε και δεν σταματάμε.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ο παπανδρέου κατάλαβε τη σφαλιάρα του ενός εκατομυριου διακόσες χιλιάδες που έχασε? η κανει τη στρουθοκαμιλο? τι ωραιος που ητανε στο διαγγελμα. αλλα λογια ν αγαπιωμαστε. κανει τον κινεζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.