4 Οκτωβρίου 2010

11:09
1
Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ κύριοι και κυρίες, αξίζει η προσπάθεια.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε γενικότερα ως Έλληνες και ειδικότερα ως απλοί εργαζόμενοι, αξίζει η προσπάθεια να βγουν νέοι συνάδελφοι στην επιφάνεια από την αφάνεια, βάζοντας πλάτη στην απαξίωση των πάντων και ειδικότερα στην συνδικαλιστική απαξίωση.

Προς μεγάλη μου έκπληξη αφού είδα και ξανά είδα όλες τις υποψηφιότητες των παρατάξεων για τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις 6 & 7/10/2010 διαπίστωσα πως τουλάχιστον το 1/3 αυτών είναι νέοι συνάδελφοι.

Γενικά θα σας πω πως:
Οι διάφοροι συνδυασμοί αριθμούν στο σύνολό τους 89 υποψήφιους συναδέλφους μας για εκπροσώπησή μας στο Δ.Σ. της Ένωσης. 50 από αυτούς ή και από άλλους που κατεβαίνουν μόνο για την εκπροσώπηση μας στο Ε.Κ.Α. και άλλους 50 για εκπροσώπησή μας στην Ο.Σ.Μ.Ε.

Ειδικότερα και με τυχαία σειρά οι συνδυασμοί αριθμούν:
Ανεξάρτητος : 1 υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση μας στο Δ.Σ. της Ένωσης.
ΔΑΣ-Σ : 22 υποψηφιότητες για εκπροσώπηση μας στο Δ.Σ. της Ένωσης, 13 υποψηφιότητες για το Ε.Κ.Α. & 13 για την Ο.Σ.Μ.Ε.
ΣΑΚ : 22 υποψηφιότητες για εκπροσώπηση μας στο Δ.Σ. της Ένωσης, 11 υποψηφιότητες για το Ε.Κ.Α. & 11 για την Ο.Σ.Μ.Ε.
ΔΑΚΕ : 22 υποψηφιότητες για εκπροσώπηση μας στο Δ.Σ. της Ένωσης, 13 υποψηφιότητες για το Ε.Κ.Α. & 13 για την Ο.Σ.Μ.Ε.
ΠΑΣΚΕ : 22 υποψηφιότητες για εκπροσώπηση μας στο Δ.Σ. της Ένωσης, 13 υποψηφιότητες για το Ε.Κ.Α. & 13 για την Ο.Σ.Μ.Ε.

Εύχομαι λοιπόν και περιμένω την ανάδειξη νέων ανθρώπων και συναδέλφων από αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις , για να δούμε τι έχουν να μας πουν αυτοί οι νέοι που τους ανήκει το μέλλον (κάντε κλικ εδώ) κάνοντας τους να μην γυρίσουν για άλλη μια φορά την πλάτη τους σε αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει... Το μέλλον.
Απεναντίας ας πείσουμε όσους περισσότερους νέους να μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης των απαραίτητων συνθηκών για ένα καλύτερο αύριο (κλικ εδώ) και να μας οδηγήσουν αυτοί αυτήν την φορά σε κάποια διέξοδο, αφού οι άλλοι μας έφτασαν σε αδιέξοδο.

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους που εκτίθενται σε αυτές τις εκλογές και ειδικότερα καλή επιτυχία στους ΝΕΟΥΣ!!! Επιτέλους ας τους δώσουμε τον λόγο, σίγουρα έχουν κάτι να μας πουν...



ΥΓ. Εύχομαι να είναι η τελευταία εκλογική αναμέτρηση χωρίς την ύπαρξη του ενιαίου ψηφοδελτίου, όπως επίσης και στην δημιουργία ενός και μόνου συνδικαλιστικού οργάνου εκπροσώπησης όλων των ειδικοτήτων ,όλων των εργαζομένων στα ΗΛΠΑΠ.

1 σχόλια:

  1. Μακαρι η ευχη σου να γινει πραγματικοτητα δεν ειναι δυσκολο αρκει ολοι μας να σκεφτουμε πριν την καλπη τι αξια εχει η ψηφος μας για εμας και τις οικογενειες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.