25 Μαΐου 2010

21:50
Συνάδελφοι διαχειριστές , αρθρογράφοι και απλοί αναγνώστες του www.troleatzis.com επειδή το μόνο μου μέλημα μέχρι σήμερα ήταν η ενημέρωση και η ανάδειξη των κακός κειμένων και όχι μόνο, που αφορούν εμάς και τις οικογένειές μας που εργαζόμαστε στα ΗΛΠΑΠ, και επειδή πίστευα και πιστεύω ότι η ενημέρωση δεν έχει χρώμα(κομματικό-παραταξιακό) σας πληροφορώ ότι είναι οριστική και για λόγους ευθιξίας η παραίτηση μου από αρθρογράφος του troleatzis που δεν είναι κανένας μας προσωπικά αλλά είμαστε όλοι εμείς οι απλοί εργαζόμενοι.
Θα ήθελα να γράψω πολλά, αλλά πιστέψτε με η συγκίνηση είναι μεγάλη διότι ο troleatzis.com είχε γίνει ένα με εμένα γιατί ήταν ιδέα, δεν ήμουν εγώ αυτός που έγραφα αλλά εσείς...
Συγνώμη εάν πίκρανα με τις τοποθετήσεις μου κάποιους, λέγοντας τους ότι ποτέ μα ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πιο πάνω από έναν απλό συνάδελφο και ότι ποτέ δεν έγραψα κάτι η καπηλεύτηκα πότε τον troleatzis για ιδίων προσωπικόν όφελος.
Είναι στο χέρι των διαχειριστών μετά από όλα αυτά να μπλοκάρουν τους κωδικούς πρόσβασης μου, λέγοντας τους ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, παρακαλώντας τους όμως για ένα και τελευταίο πράγμα: Να μην αποκαλύψουν ποτέ και χωρίς την συγκατάθεση μου ποιος ήταν αυτός ο zabetas.

Υ.Γ. Πιστεύω προσωπικά πως για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα και για να βγούμε από αυτό το απύθμενο τέλμα όπου οδηγούμαστε,η μόνη λύση είναι να αναδειχτούν νέες ιδέες,από νέους ανθρώπους χωρίς κομματικές παρωπίδες , με όραμα και σχέδια για το μέλλον όπου δικαιωματικά τους ανήκει... Και επιτέλους με ένα και μοναδικό συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης των εργαζομένων στα ΗΛΠΑΠ όπου θα προκύψει από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Σας ευχαριστώ!!!
Ο φίλος σας zabetas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.