7 Μαΐου 2010

22:21
5
Διαβάζοντας την ανάρτηση της ΕΑΣ έψαξα στο διαδίκτυο να βρω τι ακριβώς ισχύει για τις προδιαγραφές των αστικών λεωφορείων . Βρήκα λοιπόν ένα νόμο του 2003 ο οποίος καταγράφει τις << βασικές >> τεχνικές προδιαγραφές . Θα αναφερθώ σε ένα κομμάτι του νόμου αυτού ο οποίος σύμφωνα με τις θέσεις των επιβατών πρέπει να υπάρχουν και οι ανάλογες θύρες
Για όσους δεν θυμούνται:To σύνολο είναι 97 άτομα.
Για δείτε τι γράφει και ο νόμος :
Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω . Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι έχει συμβεί και δεν έχει ισχύσει ο νόμος του Κράτους . Αν θυμάμαι καλά την εποχή εκείνη ( πριν την Ολυμπιάδα εννοώ - είχαμε αρκετές παραλαβές τρόλεϊ ).Όποιος γνωρίζει κάτι ας διαφωτίσει και τους υπόλοιπους . Και για τους πολύ δύσπιστους αναγνώστες μου ο νόμος είναι ο 922/2003. Περιμένω τα σχόλια σας.

5 σχόλια:

  1. Ο Καλαματιανός με την πέτρα

    Πάει ένας Ιταλός στην Καλαμάτα . Βλέπει μια συκιά και ανεβαίνει πάνω και έτρωγε σύκα ! Τον βλέπει ο χωρικός και του λέει :
    - Κατέβα κάτω !
    Δεν τον ακούει και πιάνει μία πέτρα του την πετάει και πέφτει κάτω μισοαναίσθητος φωνάζοντας :
    - Αqua ! Aqua !
    Και του λέει ο χωρικός :
    - Aκουγες ρε ηλίθιε αλλά κάτω δεν κατέβαινες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι ειναι σωστο στην Ελλαδα για να ειναι και αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκεψου, οτι δεν ειναι μονο Ελληνικος νομος, αλλα και κοινοτικη οδηγια (ΕΕ 2001/27 και Υπουργικη Αποφαση 37492/1792/2003).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλαματιανε! Μου ειπαν συναδελφοι απο την ΕΘΕΛ, οταν πρωτοβγηκε ο νομος λογαριαζαν σαν θυρα, το καθε φυλλο της, ετσι με αυτη τη λογικη, τα 8αρια εχουν 6 θυρες και τα 9αρια εχουν 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΑ 8000 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ 27 ΚΑΘΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ 56 ΟΡΘΙΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 83. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.