2 Φεβρουαρίου 2010

22:24


ΠΗΓΗ ΗΒNEWS.GR

Εντός της εβδομάδας σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα ανακοινωθούν επισήμως τα ονόματα των νέων διοικητών των ΔΕΚΟ που εποπτεύονται από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στις περισσότερες από τις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις θα τοποθετηθεί ένα στέλεχος στη θέση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Μεταξύ άλλων, για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΑΣΑ, προορίζεται ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, πολιτικός μηχανικός- συγκοινωνιολόγος

Τις αντίστοιχες θέσεις στην ΑΜΕΛ (εταιρεία λειτουργίας του Μετρό) αναλαμβάνει ο καθηγητής κ. Μιχαλόπουλος και στην ΕΘΕΛ (θερμικά λεωφορεία) ο καθηγητής κ. Καραγιαννόπουλος. Τις θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) θα καλύψει ο κ. Γιάννης Πετρόπουλος, πολιτικός μηχανικός.

Στα ΕΛΤΑ, πρόεδρος τοποθετείται ο τέως γενικός διευθυντής του Οργανισμού κ. Παν. Βουρνάς.
Δύο ξεχωριστά πρόσωπα θα καταλάβουν τις θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και στον ΟΣΕ. Σε μια από αυτές αναμένεται να μετακινηθεί ο κ. Τάκης Θεοφανόπουλος, τέως γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας.

Kαλαματιανός:Οι δικές μας Κυβερνητικές πηγές , διαφέρουν ως προς το όνομα του δικού μας Διευθύνων. Αν αληθεύουν τότε θα σας έχουμε και ένα γαργαλιστικό ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ............
Μπορεί βέβαια να είναι περίεργη ΣΥΜΠΤΩΣΗ αλλά θα δούμε, υπομονή......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.