7 Φεβρουαρίου 2010

23:09
Μιλήσαμε και αναλύσαμε το τι κάνουν οι 11 συνδικαλιστές της ένωσης
Το δυναμολόγιο της κίνησης αναφέρει:

Ο άλλος συνδικαλιστή μας (ΣΟΛΔΑΤΟΣ) είναι αυτός που μας εκπροσωπεί στο ΔΣ της ΟΣΜΕ . Για όσους δεν γνωρίζουν η ΟΣΜΕ είναι το δευτεροβάθμιο όργανο όπου ανήκουμε . Εκεί πληρώνουμε κάθε χρόνο άλλα μέχρι εκεί. Επί της ουσίας τίποτα. Άμα είδατε καμία βοήθεια η καμία ανακοίνωση της ΟΣΜΕ για τους αγώνες που κάνουμε να μου το πείτε και εμένα . Και τα λεφτά που δίνουμε σε οργανώσεις κάθε χρόνο δεν είναι και λίγα


Με διάφορα κολπάκια και απειλές με αποχώρηση από την ΟΣΜΕ εκλέχτηκε ο Σολδάτος σαν μέλος του ΔΣ . Το κόλπο ήταν απλό . Ο Σολδάτος θα << βολευόταν >> για τρία χρόνια στην ΟΣΜΕ και η μια θέση που χήρευε εδώ θα έπαιρνε σειρά ένας καινούργιος εργατοπατέρας τεμπέλης.
Ας δούμε τι ακριβώς δικαιούται το μέλος του ΔΣ του δευτεροβάθμιου οργάνου :

Μόνο 9 ημέρες το μήνα και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

Δεν νομίζω κανένας αφελής να πιστέψει ότι αυτό θα ίσχυε.
Οι συνδικαλιστές τους νόμους τους έχουν γραμμένους .
Σας έχω το φαξ που έστειλε η ΟΣΜΕ προς τον διευθύνοντα σύμβουλο αμέσως μόλις εκλέχτηκε ο Σολδάτος στο ΔΣ και έπρεπε να << προστατευθεί >> από τους ομοϊδεάτες του !
Διαβάστε:


Με σφραγίδες και βούλες το φαξ

Ως είθισται = όπως συνηθίζεται

Προσέξτε << όσοι προέρχονται από τις ΕΦΣΕ του ΟΑΣΑ συνηθίζεται να απαλλάσσονται των καθηκόντων τους με πλήρεις αποδοχές για όσο χρόνο διαρκεί η θητεία τους.>>
Από συνήθεια γίνονται όλα αυτά !!
Ας πάει ο Ξύδης να τα πει αυτά και στoυς άλλους φορείς που αντιπροσωπεύει και να δείτε τι έχει να γίνει . Αλλά βρήκαν τις αστικές συγκοινωνίες και κάνουν ότι θέλουν οι κύριοι .
Και τα περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα .
Και όσο υποστηρίζεται τέτοιους συνδικαλιστές ( μιλάω γενικά) τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στα ΗΛΠΑΠ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.