18 Νοεμβρίου 2009

22:06
1
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE

Το υπουργείο Οικονομικών επισπεύδει τη λειτουργία της αρχής και μέχρι το τέλος του έτους πρόκειται να ενσωματώσει σε αυτή το μισθολόγιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Θα γίνει έτσι μία πρώτη σύγκριση των πρόσθετων αμοιβών που λαμβάνουν οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου υπουργείου σε σχέση με τις αντίστοιχες αμοιβές των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης, η ενιαία αρχή πληρωμών θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του πρώτου εξαμήνου του 2010, όπως άλλωστε έχει αναφέρει και ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Από την αρχή θα καταβάλλεται το σύνολο των αποδοχών όλων των δημοσίων υπαλλήλων.
Δηλαδή εκτός από τον μισθό τους, οι υπερωρίες, τα επιδόματα, οι αμοιβές για συμμετοχές σε Διοικητικά Συμβούλια, ομάδες εργασίας και επιτροπές.
Με τον τρόπο αυτόν το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της μείωσης των δαπανών θα έχει πλήρη εικόνα όλων των αμοιβών που θα μπορούσαν να περικοπούν.

1 σχόλια:

  1. Μάλλον << τυχαίο>> ειναι το γεγονός οτι η σύγκριση ξεκινά με το δικό μας υπουργείο. Έχουμε εμείς ομάδες εργασίας ή επιτροπές ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.