29 Μαΐου 2009

22:59
30 και 31 Μαΐου η γραμμή της εθελ Χ8 θα συνδέσει την Αττική με τα Άνω Πατήσια λόγω έργων του ΗΣΑΠ.
28 Μαΐου σε όλη την Δομοκού τοποθετείται κόκκινη ταινία με ειδοποίηση για το τι πρόκειται να γίνει και σε όλα τα παρκαρισμένα οχήματα προσωπική ανακοίνωση να μην παρκάρουν σε όλη την Δομοκού τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
29 Μαΐου τοποθετείτε η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τουαλέτα για τους οδηγούς στην Δομοκού και το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σταθμαρχείο στην Αττική . Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η γραμμή ομαλά και να υποδεχθεί τα λεωφορεία και τους οδηγούς.


ΓΡΑΜΜΗ 19 MΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Τοποθετήθηκε μια ανακοίνωση στο σταθμαρχείο ότι πρόκειται να ξεκινήσει η γραμμή - κανείς δεν την έβλεπε εκεί που ήταν - πάρκαραν τα οχήματα και όταν έφταναν τα τρόλεϊ έκλεισε ΟΛΟΣ ο δρόμος. Το τι μάλωμα και βρισίδι έφαγαν οι οδηγοί των τρόλεϊ δεν περιγράφεται μέχρι να το συνηθίσει ο κόσμος.
Τουαλέτα τοποθετήθηκε μετά την άφιξη τον τρόλεϊ και μετά από έντονες διαμαρτυρίες των οδηγών. Και που να σας πω το καλύτερο . Όταν ήρθε η ώρα να καθαριστεί δεν μπορούσε το συνεργείο να προσέγγιση το σημείο και έτσι έμενε βρώμικη. Φανταστείτε να δουλεύει η γραμμή - τα υγρά της τουαλέτας να τρέχουν από έξω - το συνεργείο να μην μπορεί να την καθαρίσει - και οι οδηγοί στην ουσία να μην έχουν τουαλέτα να πάνε !!! Ύστερα από πολύ βρίσιμο και καιρό επιτέλους βρέθηκε ο τρόπος ....................
Να σας πω και για τα δρομολόγια που δεν έβγαιναν!!!!! Που χάθηκαν όλα τα οχήματα μέσα στην κίνηση του Χαλανδρίου!!!!! Ότι η χρονομέτρηση των δρομολογίων ήταν της πλάκας !!!!!
Έγινε και συνάντηση με τον δήμαρχο για μην μπαίνει από το κέντρο η γραμμή όταν κατεβαίνει από το μετρό. Είδατε να γίνει ΤΙΠΟΤΑ ;;;;;; Απλώς << ελαφρώσαμε >> την γραμμή 18 από μερικά οχήματα και τα στείλαμε στην 19 !!!

Τα ΗΛΠΑΠ είναι πρωτοπόρα και στον προγραμματισμό ( ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.