27 Απριλίου 2009

00:35
Χθες Κυριακή η τηλεματική των ΗΛΠΑΠ τέθηκε εκτός λειτουργίας. Αφορμή στάθηκε η προγραμματισμένη συντήρηση του Air Condition !!!!!! Ο υπεύθυνος ηλεκτρολόγος λόγω απειρίας , λόγω ασχετοσύνης - δεν ξέρω - κατάφερε να βγάλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ OFF. Άκουσα ότι προκλήθηκαν ζημιές και στα μηχανήματα . Άλλοι λένε ότι κάηκαν και μηχανήματα !!! Την έκταση της ζημίας και πότε θα λειτουργήσει κανονικά πάλι δεν μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Οι υπεύθυνοι δεν λένε κουβέντα . Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι ξοδέψαμε αρκετά χρήματα για εφεδρικά συστήματα - γεννήτριες - UPS και δεν λειτούργησε τίποτα !!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;;; Δεν υπάρχει επιτέλους κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ που να γνωρίζει ΒΑΣΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ .
Φανταστείτε να ήταν προγραμματισμένο να έκαναν τοποθέτηση Α/C . Τους έχω ικανούς να γκρεμίσουν ολόκληρο το κτίριο !!!! ΝΤΡΟΠΗ

edit big brother: η βλάβη αποκαταστάθηκε και μπορείτε να κάνετε τα δρομολόγιά σας με την επίβλεψη του Μεγάλου Αδελφού!!!!!!

EDIT KALAMATIANOS : H δικαιολογία (ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ) που είπαν στην εταιρία που συντηρεί το σύστημα ξέρετε ποια ήταν ;;;; << Τους διακόπτες τους κατέβασαν οι καθαρίστριες !!!! >> Εκτός από άσχετοι είναι και ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.