23 Απριλίου 2009

11:40

Κατά την ώρα του διαλείμματος κάποια μέρα την Μεγάλη Εβδομάδα και ενώ είμαστε πέντε έξι συνάδελφοι, συζητώντας για διάφορα εργασιακά θέματα, ένας εξ αυτών είπε: να μπεις να τα δεις στον τρολεατζη, τα έχει όλα αναλυτικά.
Και τότε λοιπόν ένας της παρέας ( μεγάλο ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ) είπε κάτι τόσο παθιασμένα που με έκανε να απορήσω..
Είπε :Εγώ δεν μπαίνω σε μια σελίδα η οποία δεν είναι επίσημη , η του Σωματείου η του ΗΛΠΑΠ!!!!!.Ότι λένε εκεί μέσα είναι ψέματα και συκοφαντίες!!!!!!!
Σωστά πολύ σωστά. Τώρα αν μπαίνεις η όχι αυτό άστο, σε έχουμε καρατσεκάρει και σένα , τακτικός αναγνώστης, αλλά έχεις δίκιο, δεν εκπροσωπούμε κανέναν επίσημα , εκφράζουμε προσωπικές απόψεις και παράπονα, τώρα αν όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες, δεν ξέρω με προβληματίζεις, και εξηγούμαι:
Από την αρχή έχουμε ανεβάσει περίπου 500!!! αναρτήσεις
- επίσης τα αρχεία image (είτε είναι φωτογραφίες είτε είναι σκαναρισμενα έγγραφα) αγγίζουν τα 600!!!
-οι σελίδες οι οποίες παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στην κεντρική σελίδα είναι 18!!!
- έχουμε κάνει 85 registration σε διάφορα site για να μας δίνουν υλικό η χώρο,
- 11 συνδρομές σε διάφορες υπηρεσίες ,έντυπες και ηλεκτρονικές (για τον ίδιο λόγο)
-τα μηνύματα στο forum ξεπέρασαν τις 70.000!!!!! (γράφεται πολύ)


-Ο Καλαματιανός φωνάζει κάθε μέρα : ΔΙΕΓΡΑΨΕ με να ησυχάσω , έχασα τον ύπνο μου με το μπ........ο σου ,εμείς θα τους ξυπνήσουμε;;;;;;
evripos κινδυνεύει από υπόδημα αρκετά βαρύ το οποίο θα κάνει πτήση με αναγκαστική προσγείωση (βίαια)


-Ο Συκοφάντης λέει: Άσε με να τους ξεσκίσω , τα καργ.....α όλα, να τα βγάλω όλα στη φόρα.....(αναφέρεται στους έχοντες και κατέχοντες -θέση η αρμοδιότητες)

Big Brother λέει ότι :το πας πολύ συντηρητικά, φοβάσαι μην ανοίξει καμιά μύτη;;;;
-Κάποιοι άλλοι (πρόσφατα) έλαβαν πρόσκληση αλλά ούτε που την άνοιξαν ,μας ευχαρίστησαν όμως για την τιμή που τους κάναμε. Δεν έχω χρόνο ,δεν έχω υπολογιστή (χάλασε) και άλλα Λες και εγώ έχω χρόνο , η ο δικός μου δεν χαλάει ,ο τρίτος είναι που πήρα σε 7 μήνες (μεταχειρισμένος).


-Άλλοι πάλι προεκλογικά μας έταξαν κάθε δυνατή βοήθεια (οικονομική η άλλη) μόνο <<πλάτες>> είδαμε.

-Διατοντες ΑΣΤΕΡΕΣ είχαμε πάρα πολλούς οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν η να καρφώσουν καταστάσεις για ιδίων όφελος Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε στο forum να κρατήσουμε τις ισορροπίες.
-Ότι παρουσιάζουμε είναι από προσωπική μας έρευνα στο μεγαλύτερο ποσοστό και σε δικά σας mail από τα αρχεία του καθενός Οπότε είναι πολύ δύσκολο να διασταυρώνουμε την αλήθεια η να σκεφτόμαστε όπως ένας Διευθυντής ας πούμε.(όσον αφορά τις ανακοινώσεις που σχολιάζουμε η τα στοιχεία που αναλύουμε)
-Όπως ο evripos έτσι και εγώ κινδυνεύω από χαμηλές πτήσεις λόγο του πολύ μα πάρα πολύ χρόνου που έχω αφιερώσει μόνο και μόνο γιατί δεν γουστάρω να μας πιάνουν κότσο κάτι ΛΑΜΟΓΙΑ σαν και σένα με το υφακι το καμπόσο που πέρα από τη γραμμή του κόμματος δεν κοιτάτε τίποτα άλλο.(γενικά μιλώ, δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά).
-Από την αρχή κανένας μα κανένας που κατέχει κάποια θέση δεν μας βοήθησε με τις γνώσεις του ώστε να ενημερώσουμε σωστά.Ο καθένας που θιγόταν από διάφορα άρθρα που γράφαμε κατά καιρούς ,έπαιρνε όποιον νόμιζε ότι είναι μπλεγμένος σ αυτή την ιστορία να του κάνει παράπονα, και το αστείο είναι ότι αυτοί που θεωρούνταν δημιουργοί του παρόντος ,δεν ήξεραν τι σημαίνει ιντερνετ, αλλά ήξεραν να δώσουν απαντήσεις σ αυτούς, κάτι το οποίο βέβαια μας βόλευε γιατί έτσι είχαμε την ησυχία μας εμείς.
-Και να έχεις τους συνομιλητές στο forum να αναρωτιούνται για ποιον συνάδελφο είναι οι δωρεες.Για να βουλώσουμε καμιά τρύπα είναι και να κάνουμε κάτι πιο ωραίο μεν ανεπίσημο δε. (μόνο το face lift που κάναμε άγγιξε τα 350).
-Όλα αυτά ρε μεγάλε λες να έγιναν για να σου πούμε ψέματα εσένα η να σε συκοφαντήσουμε ;
-Η θέση που κατέχουμε δεν είναι ζηλευτή ,όλοι ΟΔΗΓΟΙ είμαστε εδώ , αλλά μας προσφέρει τα προστοζην για να θρεψουμε τις οικογένειες μας .
-Κάντε εσείς κάτι ΕΠΙΣΗΜΟ και ΑΠΑΛΑΞΤΕ μας από κάτι που μας έχει γίνει αρρώστια.
-Θα σας βοηθήσουμε με κάθε μέσο, έχουμε πλέων τις γνώσεις ,χάρη μεγάλη θα μας κάνετε!!!!!!!!!!!!!

Υ. Γ.1 ψάχνοντας βρήκα ένα άρθρο που έγραψαν αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία του τρολεατζη, έχει ενδιαφέρον , διαβάστε ΕΔΩ.

Υ . Γ. 2 Μόλις βγει κάτι επίσημο την άλλη μέρα κλείνει το <<μαγαζι>>.(μέχρι τότε εσείς που θίγεστε ,βράστε στο ζουμί σας).


Edit Καλαματιανός

Εδώ δεν έχουν φτιάξει ακόμα email ( τι να είναι άραγε αυτό ;;;) θέλετε να φτιάξουν και site !!!! Άσε που τόσα λεφτά που έχει η ένωση ΟΥΤΕ ένα υπολογιστή δεν έχει αγοράσει. Με κάτι δωρεές προσπαθούν να τι βγάλουν!!!!! Για ίντερνετ ούτε κουβέντα . ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.