17 Δεκεμβρίου 2008

20:37
3
Καλησπέρα. Η συνάντηση των σωματείων με τον Δ/ντα ήταν μια κοροϊδία ακόμα από την πλευρά του. ΕΠΙΜΈΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΉ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΊΝΕΙ ΓΡΑΠΤΏΣ Με λίγα λόγια ο άνθρωπος δεν τρώγεται με τίποτα, έγραψε και τον κ. Σιμόπουλο στα παλιά του τα παπούτσια που του είπε να κάνει διάλογο. Τι σόι διάλογος είναι αυτός όταν παραβαίνει τον νόμο και δεν μας απαντάει γραπτά μόνο αυτός το ξέρει και ο Υπουργός που τον κρατάει ακόμα στη θέση του Δ/ντος στα τρόλευ.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Το πρωί ώρα 8 θα είμαστε όλα τα Δ.Σ. των σωματείων στη Λιοσίων για να εμποδίσουμε την διάλυση του ΤΑΠ - ΗΛΠΑΠ γιατί ο κ. Κανελλόπουλος έδωσε εντολή να πάνε οι γιατροί στο δεύτερο όροφο και τα γραφεία στην Αθηνάς παρακαλώ να μαζευτεί τε για ενίσχυση. Στις 9 πμ έχουμε συνάντηση στη λέσχη τα σωματεία για παραπέρα ενέργειες παρακαλώ να είστε εκεί για να πιέσετε κάποιους που ενδεχομένως να μην θέλουν κινητοποιήσεις κάθε μορφής όταν χρειαστεί.

Ψυχραιμία παιδιά έχουμε πολλούς τρόπους αντίδρασις, εκείνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι να παραβρεθούμε στη συνάντηση των σωματείων. Καληνύχτα, πάω να τσιμπίσω κάτι.

3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
    ΝΑ ΕΙΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15λεπτες στάσεις εργασίας κατά την διάρκεια της βάρδιας σε καθορισμένες ώρες κατά την διάρκεια του δρομολογίου.Δηλαδή σταματάμε το τρόλλει όπου και αν βρίσκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.