13 Οκτωβρίου 2009

23:08
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ( 5-2)

Το θέμα αυτό έχει αναλυθεί επαρκώς από το τρολεατζή όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ
Το σύστημα κυλιόμενων βραδιών που πρότεινε η ΣΟΛΔΑΤΟΠΑΡΕΑ ισχύει αναλλοίωτο μέχρι και σήμερα . Επίσης θα πω ότι υπάρχουν και άλλα καλύτερα συστήματα . Το μεγάλο ερώτημα είναι αφού πρέπει να δουλεύουμε και έκτη ημέρα ( ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ ) γιατί ΔΕΝ μας καταβάλετε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό που μας αναλογεί σύμφωνα με τον νόμο . Όλα αυτά τα χρόνια τα υπόλοιπα σωματεία έχουν κατορθώσει με διάφορους τρόπους να επιστρέφονται μέρος των χρημάτων που δεν αποδίδονται βάση νόμου με την μορφή << χορηγήσεων >> . Ποιοτικότερα ρούχα , επιδότηση ακριβών κινητών , << ανοικτά >>κινητά για να παίρνουν όπου θέλουν , πάγια που πληρώνει η εταιρία , στάνταρ δεδουλευμένα κάθε μήνα που μοιράζονται στους εργαζόμενους κ.τ.λ. Όλα τα παραπάνω χορηγούνται ΚΑΙ στα λαμόγια συνδικαλιστές της κίνησης ενώ για τους οδηγούς απολύτως ΤΙΠΟΤΑ . Μόνο για να δουλεύουν τσάμπα είναι οι οδηγοί .
Και θα τελειώσω με μια παλαιά ιστορία : το 2000 ο Σταθόπουλος μάζεψε χρήματα έτσι ώστε να κατατεθεί αγωγή κατά της εταιρίας για να μάθουμε επιτέλους αν ισχύει το 5 - 2 για τους εργαζόμενους . Όπως είπα η γνωστή ΣΟΛΔΑΤΟΠΑΡΕΑ τον ανέτρεψε ( με τα γνωστά ψέματα ) και παρέλαβε μέχρι δεκάρας ΟΛΑ τα λεφτά που είχαν μαζευτεί για αυτό τον σκοπό ( το οποίο ποσό δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο ) . Όσο είδατε εσείς την αγωγή που κατέθεσαν τα τομάρια της ΣΟΛΔΑΤΟΠΑΡΕΑΣ άλλο τόσο είδαμε και εμείς τα χρήματα που καταθέσαμε για αυτό τον σκοπό . Τα έφαγαν στα μπουζούκια στην υγεία των ΚΟΡΟΙΔΩΝ .

Και μην ξεχνάτε : ότι για κάθε << επιπλέον >> συνδικαλιστή πρέπει από τους ΟΔΗΓΟΥΣ να << αφαιρείται >> και τα αντίστοιχα ρεπό και χρήματα .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.