29 Αυγούστου 2012

09:02
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Το makeleio.gr γνώριζε το θέμα από χθες το πρωί. Προτίμησε όμως για να μην δημιουργηθούν ζητήματα από την σύντομη δημοσιοποίηση του τραγικού γεγονότος στον στενό κύκλο του εκλιπόντος, να "κρατήσει" την είδηση.

Πρόκειται για τον βετεράνο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ, ιστορικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της συνδικαλιστικής τρόικας της πράσινης παράταξης στα εργατικά συνδικάτα, Βασίλη Δημητρόπουλο, πρόεδρο της ΟΣΜΕ(Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο Β. Δημητρόπουλος, 58 ετών, έφθασε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών στις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Ανέβηκε στο διαμέρισμα και την ώρα που επρόκειτο να καθίσει στο τραπέζι για να φάει με την γυναίκα του, βγήκε στο μπαλκόνι με μια κυνηγετική καραμπίνα(ή με όπλο), το ακούμπησε στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε. Η αστυνομία από την πρώτη ώρα έδωσε το συμβάν ως αυτοκτονία, οι συνθήκες θανάτου όμως του Βασίλη Δημητρόπουλου είναι μυστηριώδεις.

Πρόσφατα το ισχυρό συνδικάτο που διοικούσε ο εκλιπών είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με την απεργία που είχαν κάνει το προηγούμενο Πάσχα οι οδηγοί των ΚΤΕΛ(μέλη των οποίων ανήκαν στην ΟΣΜΕ)κλείνοντας τον Κηφισό στους επιβάτες και δημιουργώντας χάος.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.