29 Ιουλίου 2012

23:04
Βρήκα τα παρακάτω στη σελίδα του Facebook:Εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ Α.Ε.
Αν και επώνυμη η περιγραφή του περιστατικού προτιμώ να μην βάλω το όνομα.
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στην ομάδα για να διαβάσετε και τα πολύ ενδιαφέρωντα σχόλια των συναδέλφων.




Εργαζόμενος στη γραμμή 308 ( Νομισματοκοπείο-Στ.Κορωπί ) και καθυστερημένος κατά 23 λεπτά λόγο έλλειψης χρόνου της γραμμής ( 40 λεπτά από Αφετηρία σε Τέρμα ), κάλεσα τη ΚΔΕ για να ενημερώσω τη κατάστασή μου και η απάντηση του Επόπτη ήταν να πάρω κανονικά.
Εκείνη την ώρα πλησίαζε και το επόμενο λεωφορείο της γραμμής και αυτό καθυστερημένο και του λέω "Πως είναι δυνατόν να διώξεις 2 λεωφορεία την ίδια ώρα μαζί; Θα γελάει ο κόσμος μαζί μας".
Η απάντηση του ήταν "Εσύ πως άργησες και ο άλλος δεν άργησε"; υπονοώντας ότι καθυστέρησα επίτηδες.
Λογομαχώ μαζί του, λέγοντας του ότι "Κωλοβαράς εκεί που σε έχουνε βολεμένε και έλα να δουλέψεις στο τιμόνι, όπως όλοι εμείς που κινδυνεύουμε να φάμε ξύλο για τις δικές σας μαλακίες".
Έπειτα γκάριζε σαν τη κακιά τη χήρα ( κατάχρηση εξουσίας-θέσης ) και μου έκλεισε το τηλ. στα μούτρα.
Απορώ, γιατί υπάρχουν άχρηστα άτομα που δεν μπορούν να δρομολογήσουν 2 λεωφορεία ( φανταστείτε πως η ΚΔΕ επιτηρεί όλο το Λεκανοπέδιο και εκατοντάδες γραμμές λεωφορείων ).

Εγώ περιμένω να μου κάνει αναφορά, έπειτα θα το δούμε νομικά το θέμα γιατί έχουν ξεφύγει αρκετοί, αδιαφορώντας για αυτούς που είναι στους δρόμους 10 ώρες και ''σκοτώνονται'' για τις δικές τους ηλιθιότητες !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.