13 Ιανουαρίου 2012

21:32
Πραγματικά η τωρινή διοίκηση και οι αρμόδιοι στο Δήμο Γλυφάδας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας εντυπωσιάζουν με τις υλοποιήσεις τους.

Αρκετές ημέρες υπάρχει στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα αυτό το εντυπωσιακό και παράλληλα λειτουργικό έργο το οποίο φέρει την σφραγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Δεν το παρουσίασα διότι περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να έχω συγκεντρωμένες αρκετές απόψεις Δημοτών για το συγκεκριμένο έργο κόσμημα.

Σχεδόν στο σύνολο τους οι απόψεις των Δημοτών είναι ταυτόσημες και σαφείς.

Οι δημότες Γλυφάδας και ειδικά κάτοικοι οι οποίοι καθημερινά περιμένουν στην στάση που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την εστία μικροβίων καταδίκασαν την ενέργεια των αρμοδίων και ζητούν την άμεση απομάκρυνση από το σημείο του W.C σκύλων.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι: Δεν υπάρχει ούτε ένα W.C για τους κατοίκους, και αυτοί έφτιαξαν W.C σκύλων και ειδικά σε αυτό το σημείο ώστε να μυρίζουμε τις ακαθαρσίες;
(Κάνουν ότι θέλουν αυτοί και η παρέα τους χωρίς να ακούνε καθόλου τους Δημότες.)

Άλλοι απλά ανέφεραν τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ως πρότυπο και όσα ισχύουν στον γειτονικό Δήμο σε πλατείες (συντριβάνια, φωταγώγηση, διακόσμηση κ.α) ενω στη Γλυφάδα ισχύει διαχρονικά η ίδια μίζερη εικόνα. (Η Γλυφάδα έχει τα περισσότερα έσοδα εναντι όλων των γειτονικών Δήμων και τα περισσότερα λαμόγια.)

Εαν είσαι του ''συναφιού'' της κουστωδίας κομμάτων και μελών παρατάξεων και γνωριζόντων εισακούεται η άποψη σου, διαφορετικά δεν υπάρχεις. (Έχουμε το 60% των Δημοτών που δεν υπάρχουν.)

Υπήρξαν και άλλες περισσότερο ακραίες απόψεις Δημοτών τις οποίες δεν δημοσιοποιώ.

Σύμφωνα με τις απόψεις των περισσοτέρων που ερωτήθηκαν πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από αυτό το σημείο.

Παραθέτω και φωτογραφίες ωστε να βγάλετε και εσείς συμπεράσματα και καλώ τον Δήμο Γλυφάδας να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες απομάκρυνσης του W.C σκύλων.

Φωτορεπορτάζ:

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Κάποιοι δεν εχουν ουτε ''ιερό ούτε όσιο'' καπηλεύονται ακόμα και τους φιλόζωους ωστε να ''αποσπάσουν'' την προσοχή τους και συμπάθεια.

*Η Ειλικρίνεια κάνει τον πιο ασήμαντο άνθρωπο να έχει μεγαλύτερη αξία από τον πιο ταλαντούχο διάσημο υποκριτή.
*Ευγένεια: Η πιο αποδεκτή υποκρισία.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.