3 Οκτωβρίου 2011

15:05
1

Να προβεί σε παράταση της ισχύος της κάρτας απεριορίστων διαδρομών, για χρονική διάρκεια ίση με εκείνη των απεργιών, ζητάει ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Ευάγγ. Ζερβέας, από τον ΟΑΣΑ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως είναι αποδέκτης σημαντικού αριθμού προφορικών και γραπτών αναφορών καταναλωτών, κατόχων κάρτας, με αίτημα την επιστροφή μέρους του τιμήματος που έχουν προκαταβάλει για την αγορά της.

Ειδικότερα, ο Συνήγος του Καταναλωτή αναφέρει πως "οι καταναλωτές, κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών εκδόσεως του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, έχοντας προκαταβάλει πλήρως το αντίτιμο της κάρτας στην αρχή του έτους ή κάθε μήνα κατά την παραλαβή της ετήσιας ή μηνιαίας κάρτας αντίστοιχα, λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιών των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στερήθηκαν της δυνατότητας να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς κατά τις ημέρες και ώρες των απεργιών των εργαζομένων σε αυτά, επωμιζόμενοι πρόσθετες επιβαρύνσεις λόγω της αναγκαστικής μετακίνησής τους ή άλλο μέσο ταξί ή δικό τους όχημα".

Πηγή

1 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο και δικαιότερο να καταργηθεί η κάρτα απεριορίστων διαδρόμων . Ετσι ο επιβάτης θα πληρώνει ΟΠΟΤΕ και ΟΤΑΝ έρθει το λεωφορείο ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.