5 Μαΐου 2011

09:16
Της Μαρίας Μόσχου

Σκάνδαλα που παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης, απεργιακές κινητοποιήσεις, μείωση 100% της επιδότησης που με της σειρά της οδηγεί σε καθυστερήσεις στις πληρωμές των προμηθειών αλλά και σημαντικές καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών συνθέτουν την σημερινή εικόνα των μέσων προκαλώντας τις αντιδράσεις του επιβατικού κοινού που αδυνατεί να εξυπηρετηθεί.


Η κατάσταση στους φορείς αστικών συγκοινωνιών κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο εκρηκτική με τους περισσότερους εργαζόμενους να ζητούν μετάταξη σε άλλες υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα και αρκετούς να έχουν ήδη κάνει τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση. Αποτέλεσμα οι επιβάτες να περιμένουν ώρες στην .... στάση λεωφορεία που δεν εμφανίζονται και τις κινητοποιήσεις στον ΗΣΑΠ να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις.


Η μείωση της κρατικής επιδότησης κατά 100% στους φορείς και η απόδοσή της κάθε μήνα και όχι συγκεντρωτικά κάθε τρίμηνο στην αρχή του έχει οδηγήσει σε πάγωμα των πληρωμών των προμηθειών με αποτέλεσμα πολλά ανταλλακτικά να παρουσιάζουν έλλειψη και τα λεωφορεία να παραμένουν στα αμαξοστάσια τα οποία έχουν αρχίσει να σφραγίζονται λόγω έλλειψης των .... νόμιμων αδειών τους!!!

http://www.imerisia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.