25 Φεβρουαρίου 2011

16:07
Τη δημοπράτηση της πρώτης φάσης του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΟΑΣΑ για την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης των επιβατών, διαχείρισης και εποπτείας του στόλου των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ της Αθήνας ανακοίνωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.


Σύμφωνα με το υπουργείο, με το διαγωνισμό αυτό εγκαινιάζεται μια νέα γενιά έργων ΣΔΙΤ στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ενώ για πρώτη φορά αξιοποιούνται κοινοτικοί πόροι, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, σε έργο ΣΔΙΤ με πληρωμές διαθεσιμότητας.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 19η Απριλίου 2011. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραλάβουν την προκήρυξη του διαγωνισμού μπορούν να απευθύνονται στον ΟΑΣΑ (Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Τμήμα Προμηθειών, οδός Μετσόβου 15 Αθήνα, τηλ.: 210-8200808, φαξ: 210-8212219).

Πληροφορίες για το διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών και της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΙΤ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.